Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Πατέρας κατήγγειλε την αρπαγή της κόρης του από τη σύζυγό του

Image
koritsaki.jpg
 clock 14:08 | 11/11/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Υπόθεση αρπαγής ενός κοριτσιού μόλις 2,5 ετών απασχολεί τις τελευταίες ώρες τις Αστυνομικές Αρχές στο Λασίθι.
Η υπόθεση έχει πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι από τη Βουλγαρία με δύο παιδιά, που τα τελευταία χρόνια διέμενε μόνιμα στην Ιεράπετρα.
H μητέρα των παιδιών έφυγε πρόσφατα και επέστρεψε στην πατρίδα της αφού με το σύζυγό της αποφάσιζαν να χωρίσουν. Την Παρασκευή όμως (6/11) όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο ekriti.gr , επέστρεψε στην Ιεράπετρα για να δει τα παιδιά της. 
Συναντήθηκε με τον σύζυγο της ο οποίος της έδωσε τα δίδυμα να τα πάει μια βόλτα και να περάσει μαζί τους λίγες ώρες. Εκείνη όμως όταν έφτασε η ώρα να τα παραδώσει πίσω στον πατέρα τους, επέστρεψε μόνο το ένα κοριτσάκι και το άλλο το κράτησε (το κοριτσάκι που βλέπετε στη φωτογραφία του hxonews).
Σύμφωνα με πληροφορίες, το Δικαστήριο που εκδίκασε την υπόθεση διαζυγίου του ζευγαριού από τη Βουλγαρία, αποφάσισε την Τρίτη (10/11) να δώσει την προσωρινή επιμέλεια των κοριτσιών στον πατέρα. Έτσι, με τη σειρά του εκείνος έσπευσε στην αστυνομία και κατήγγειλε την αρπαγή της κόρη του, με τους Αστυνομικούς να αναζητούν τη νεαρή γυναίκα. Να σημειωθεί ότι έχει δoθεί σήμα σε λιμάνια και αεροδρόμια προκειμένου να εμποδιστεί η έξοδος της από τη χώρα. 

Γιώργος Ι. Παπαδάκης

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis