Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Στον Δήμαρχο Ιεράπετρας ο Μανώλης Θραψανιώτης

Image
dimarxos.jpg
 clock 12:55 | 30/10/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Με τον κυβερνητικό Βουλευτή Λασιθίου, κ. Μανώλη Θραψανιώτη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου στον Δήμο Ιεράπετρας. 

Η εν λόγω συνάντηση, στην οποία παραβρέθηκαν επίσης στελέχη του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ και συγκεκριμένα οι κύριοι Κώστας Μπαλοθιάρης και Μπάμπης Δραγασάκης,  ήταν και η  πρώτη μετά την εκλογή του κ. Θραψανιώτη στη θέση του Βουλευτή Λασιθίου και στόχος της ήταν η ενημέρωση και η συζήτηση για προβλήματα και θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία του Δήμου Ιεράπετρας. 

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε σε σημαντικά θέματα του Δήμου Ιεράπετρας, κάνοντας ιδιαίτερο λόγο για ζητήματα που αφορούν το Νοσοκομείο, το ΤΕΙ, προβλήματα του οδικού δικτύου, τον αγροτικό τομέα, αναγκαίες υποδομές αλλά και τον τουρισμό. 

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε « Ήταν η πρώτη συνάντηση που είχα μετά τις εκλογές με τον κυβερνητικό Βουλευτή Λασιθίου, κ. Θραψανιώτη. Κατά τη διάρκειά της αναφερθήκαμε σε προβλήματα του Δήμου Ιεράπετρας, καθώς και δομών, όπως για παράδειγμα του Νοσοκομείου και του ΤΕΙ. Πεποίθησή μου είναι ότι η κοινή προσπάθεια και η από κοινού διεκδίκηση και η εποικοδομητική συνεργασία μπορεί να ωφελήσει σημαντικά κάθε δήμο του νομού Λασιθίου ακόμα και σε μια δύσκολη περίοδο, όπως την σημερινή. Όσον αφορά την Ιεράπετρα τα προβλήματα είναι γνωστά. Συζητήθηκαν και εκ νέου με τον κ. Θραψανιώτη και θεωρώ  δεδομένη τη διάθεση συνεργασίας για την επίλυσή τους»

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis