Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Με επιτυχία η παρουσίαση των βίντεο για την τουριστική προβολή της Σητείας

Image
sitia_669006018.jpg
 clock 22:28 | 13/10/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Με ενθουσιασμό έγιναν δεκτά από τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους, εκπροσώπους συλλογικών φορέων και το κοινό,  τα δύο βίντεο και το τηλεοπτικό σπότ  τουριστικής προβολής της Επαρχίας Σητείας, που παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας.

sitia3.png

sitia3.png, by chara

Τα βίντεο και το τηλεοπτικό σπότ είναι παραγωγή του Οργανισμού Ανάπτυξης Σητείας Α.Α.Ε. ΟΤΑ, σε συνεργασία με την εταιρεία INDIGO VIEW PRODUCTIONS Ε.Π.Ε. και την καλλιτεχνική εποπτεία του γνωστού Κρητικού σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη και αποτελούν μέρος των δράσεων τουριστικής προβολής της Επαρχίας Σητείας με τίτλο: 

«Sitia, discover the authentic Crete».

Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο Οργανισμός Ανάπτυξης Σητείας  και ο Δήμος Σητείας.  Παρευρέθησαν μερικοί από τους πιο αναγνωρίσιμους travel bloggers της Ελλάδας, δημοσιογράφος Αθηναϊκού έντυπου και ηλεκτρονικού μέσου αλλά και  δημοσιογράφοι των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης. 

Παρευρέθησαν επίσης ο Δήμαρχος Σητείας Θοδωρής Πατεράκης, η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη, και ο εκπρόσωπος της εταιρείας INDIGO VIEW PRODUCTIONS Ε.Π.Ε. και στενός συνεργάτης του σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη,  Δημήτρης Ξενάκης.

sitia2.png

sitia2.png, by chara

Στην τοποθέτηση του ο Δήμαρχος Σητείας, ευχαρίστησε την Περιφέρεια Κρήτης για τη χρηματοδότηση της παραγωγής του υλικού προβολής από το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Κρήτη-Πράσινη Ανάπτυξη και τόνισε τη σημασία των παραπάνω μέσων για την τουριστική προβολή της Επαρχίας, τους τρόπους αξιοποίησης τους και ανέφερε ότι εντάσσονται σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο τουριστικής προβολής της Επαρχίας Σητείας.

Χαιρετισμό απηύθυνε η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου, δήλωσε ενθουσιασμένη από την υψηλή ποιότητα των βίντεο, και τόνισε ιδιαίτερα τις προσπάθειες της Περιφέρειας Κρήτης για την τουριστική προβολή του νησιού συνολικά.Ο εκπρόσωπος της εταιρείας INDIGO VIEW PRODUCTIONS Ε.Π.Ε. έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις ομορφιές της Σητείας και εξήγησε λεπτομερώς την ιδέα, τον τρόπο δουλειάς, και το σενάριο κάθε βίντεο, ανάλογα με τις αγορές και τις ηλικιακές ομάδες που στοχεύει.

siteia1.png

siteia1.png, by chara

Ακολούθησαν ερωτήσεις και γόνιμος διάλογος με τους παρευρισκόμενους.Τους προσκεκλημένους δημοσιογράφους φιλοξένησαν και ξενάγησαν στη πόλη της Σητείας και στις περιοχές Βάι, Τοπλού, Ερημούπολη και φαράγγι του Ρίχτη,  ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Επαρχίας Σητείας  και δοκίμασαν τη ντόπια παραδοσιακή κουζίνα προσφορά εστιατορίων της περιοχής μας.

Τα βίντεο και το τηλεοπτικό σπότ είναι ελεύθερα για χρήση στο διαδίκτυο και κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να τα αναζητήσει στα παρακάτω links.

1. https://www.youtube.com/watch?v=Ic_WLuoGxLs

2. https://www.youtube.com/watch?v=olEB7BkQuzo

3. https://www.youtube.com/watch?v=Zmu7Rc9Cqwc

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis