Στον σκουπιδότοπο που έχει δημιουργηθεί στην οδό Λυκείου στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά στο Ηράκλειο, αναφέρεται με επιστολή του αναγώστης του ekriti.
Όπως περιγράφει, στο συγκεκριμένο σημείο πετούν σκουπίδια και από άλλες περιοχές με συνέπεια το "βουνό" απο απορρίμματα να είναι το πρώτο πράγμα που αντικρίζει, όπως και οι γείτονές του, όταν ανοίγει το παράθυρο.
Συγκεκριμένα στην επιστολή του ο αναγνώστης επισημαίνει τα εξής:
Είμαι κάτοικος επι της οδού Λυκείου στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά.
Σας στέλνω παρακάτω φωτογραφίες για να δείτε την έκταση του προβλήματος που αντιμετωπίζουμε τον τελευταίο καιρό.
Έρχονται από πολλές περιοχές του Ηρακλείου και πετάνε κάθε λογής σκουπίδια, μπάζα, στρώματα ύπνου και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε!
Αυτές οι εικόνες είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουμε μόλις ανοίξουμε τα παράθυρα μας, μόλις βγούμε στα μπαλκόνια μας!
Ξέρω έχετε θίξει πολλές φορές το συγκεκριμένο θέμα, αλλά όπως βλέπεται κι εσείς δεν έχει βρεθεί λύση ακόμη.
Σας παρακαλούμε μέσα από τον σταθμό σας να καταφέρουμε επιτέλους να βρεθούν άμεσα λύσεις στο τόσο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτές οι εικόνες πραγματικά δεν τιμούν κανένα και δεν μας αξίζουν!!