Κρήτη

Ηράκλειο

Ήταν Μαθηματικός αλλά τον "βάφτισαν"... παπά - Αγανάκτηση από Ηρακλειώτη

epikoyriko.jpg

To μπάχαλο που επικρατεί στις δημόσιες υπηρεσίες και εν προκειμένων στον ΕΦΚΑ αποδεικνύεται για άλλη μια φορά από το έγγραφο που προσκόμισε αναγνώστης στο ekriti.gr.

Όταν ζήτησε ενημέρωση από το επικουρικό του ταμείο ως συνταξιούχος εκπαιδευτικός της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για τα χρόνια ασφάλισης στο έγγραφο που του εστάλη φαίνεται ως εφημέριος σε Ιερά Μητρόπολη.

Το επικουρικό του Ηρακλειώτη συνταξιούχου εκπαιδευτικού τον "βάφτισε" δηλαδή Παπά ενώ ήταν μαθηματικός. Άντε να βρεις άκρη τώρα λέει για να αποδείξεις μέσα από το δαιδαλώδες και γραφειοκρατικό σύστημα ότι δεν είσαι ελέφαντας.Μετά από όλα αυτά πως να μην αγανακτούν οι έλληνες πολίτες με αυτά που συμβαίνουν στο δημόσιο τομέα.

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Έκοψε... μπόλικες κλήσεις η Τροχαία έξω από το ΠΑΓΝΗ

Απερίγραπτη η κατάσταση έξω από το ΠΑΓΝΗ.

Τέλος στην ανεξέλεγκτη στάθμευση έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου επιχειρεί να βάλει η Τροχαία, καθώς η κατάσταση είναι απελπιστική, κυρίως τις ημέρες εφημερίας.

Σήμερα, το προσωπικό της Τροχαίας Ηρακλείου που βρέθηκε έξω από το ΠΑΓΝΗ, βεβαίωσε 46 συνολικά παραβάσεις.

Ο δρόμος, αν και σε κανονικές συνθήκες μπορεί να εξυπηρετήσει την κίνηση των οχημάτων, μετατρέπεται σε ...μονής κατεύθυνσης, καθώς πολλοί επιλέγουν να αφήσουν τα οχήματά τους κυριολεκτικά όπου βρουν, ακόμα και με διπλο-σταθμεύσεις.

Και σύμφωνα με πληροφορίες, οι έλεγχοι θα ενταθούν το επόμενο διάστημα, μέχρι να μπει τάξη.