Κρητικά και άλλα

Ατύχημα για τον πρώην υπουργό στον... "αέρα" του Ράδιο Κρήτη

κουτρουμάνης

Ένα απρόσμενο γεγονός σημειώθηκε σήμερα την ώρα που ο πρώην υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης μιλούσε για τις συντάξεις, τα αναδρομικά και το ασφαλιστικό στο Ράδιο Κρήτη και την εκπομπή του Λευτέρη Βαρδάκη.

Προς το τέλος της συνέντευξης λίγο πριν τις 9 το πρωί και ενώ ο πρώην υπουργός ήταν ακόμη στον "αέρα" ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος και κόπηκε η γραμμή.Όλοι νόμιζαν ότι υπήρξε πρόβλημα στη σύνδεση ωστόσο όταν οι συνεργάτες της εκπομπής επικοινώνησαν ξανά μαζί του εκείνος τους είπε ότι είχε τροχαίο ατύχημα χωρίς ευτυχώς τραυματισμό.

Όπως εξήγησε εκείνος έδινε τη συνέντευξη και καθόταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο που οδηγούσε η σύζυγός του καθ οδόν για τη βουλή. Ένα δίκυκλο έπεσε από πίσω στο ιχ του υπουργού με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο οδηγός της μηχανής.

Συμβαίνουν και αυτά σε ζωντανές εκπομπές

Κρήτη

Μ. Δερμιτζάκης στο Ράδιο Κρήτη: Ναι, μπορεί να μεταδοθεί ο κορωνοϊός με τη Θεία Κοινωνία

μανώλης δερμιτζάκης

Την ανάγκη να λειτουργήσει στη χώρα μας ένα κοινό σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, εξέφρασε μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη ο καθηγητής Γενετικής του Πανεπιστημίου της Γενεύης Μανώλης Δερμιτζάκης. Ο κ. Δερμιτζάκης εντόπισε δυσκολίες στη εφαρμογή σχεδίου επειδή υπάρχει διγλωσσία, καθώς οι κοινωνικοί φορείς δεν συμφωνούν και εκφράζουν αντιδράσεις κάθε φορά που προκύπτουν νέα μέτρα, προκειμένου να αποφευχθεί η διασπορά του κορωνοϊού.

Αναφερόμενος στην Εκκλησία είπε ότι θα έπρεπε ως ένας σημαντικός στην ελληνική κοινωνία κοινωνικός φορέας να φροντίσει από μόνη της να ενημερώσει για τους κινδύνους που ενέχονται από την Θεία Ευχαριστία. "Δεν έχει σχέση με την πίστη, μιλάμε για φυσικό κόσμο. Ναι μπορεί να γίνει μετάδοση με την θεία κοινωνία". Η Εκκλησία πρέπει να βρει τον τρόπο να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες", τόνισε ο κ. Δερμιτζάκης.

Ακούστε τη συνέντευξη του καθηγητή Μανώλη Δερμιτζάκη στο Ράδιο Κρήτη: