Κρήτη

Το Wines of Crete πάει Οινόραμα!

κρασί

Μετά τα ΟιΝοτικά 2016, σε Ηράκλειο και Χανιά, δεκαέξι  κρητικά οινοποιεία θα συμμετέχουν  στην μεγάλη οινική έκθεση Οινόραμα που πραγματοποιείται φέτος το Σάββατο 5, Κυριακή 6 και Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016  στο Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών.
Τα Κρητικά Οινοποιεία καταλαμβάνουν μια ολόκληρη αίθουσα στον χώρο του Ζαππείου (αίθουσα 1 κόκκινη) ενώ σε ειδικό χώρο που υποστηρίζεται από το Wines of Crete  θα υπάρχουν επιλεγμένες ετικέτες από Οινοποιεία που δεν έχουν φυσική παρουσία. Όπως κάθε χρόνο η παρουσία των Οινοποιών της Κρήτης στο Οινόραμα πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.
Το Wines of Crete φέρνει κρητικό αέρα στην Αθήνα και περιμένει οινόφιλους και επαγγελματίες για να τους μυήσει στις γεύσεις και στα αρώματα του νησιού. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν νέες και παλαιότερες εσοδείες του Κρητικού Αμπελώνα!

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Τραγωδία με τον άνδρα που βοήθησε τα παιδιά να μην πνιγούν

πνιγμος

Την τελευταία του πνοή στη θαλάσσια περιοχή των Γουβών άφησε ο άνδρας που προσπάθησε να σώσει τα δύο παιδιά που κινδύνεψαν νωρίτερα να πνιγούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του ανασύρθηκε από άνδρες του Λιμενικού, το οποίο επιχείρησε στο σημείο.

Υπενθυμίζεται ότι οι τα δύο παιδά, που ανασύρθηκαν έχοντας τις αισθήσεις τους από τη θάλασσα, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Εγκαινιάστηκε το Κέντρο Αντιαεροπορικής και Αντιπυραυλικής 'Αμυνας

Κρήτη: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για όπλα

Κρήτη: Ο Αρχιφύλακας που "έφυγε" εν ώρα υπηρεσίας

ESPA BANNER