Κρήτη

Βρέθηκε το αυτοκίνητο των τεσσάρων αγνοουμένων

Έκτακτη Είδηση, ektakti eidisi

Βρέθηκε πριν από λίγη ώρα το αυτοκίνητο των τεσσάρων αγνοουμένων στον Γεροπόταμο Μοιρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο εντοπίστηκε ένα χιλιόμετρο μακριά από το σημείο που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Γεροποτάμου. 

Την πληροφορία επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Γενικός Περιφερειακός Διοικητής των Πυροσβεστικών Δυνάμεων στην Κρήτη, Νίκος Λαγουδάκης. 

Το αυτοκίνητο παραμένει θαμμένο στον ποταμό και δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν μέσα σε αυτό υπάρχει κάποιος από την 4μελή οικογένεια. 

Κρήτη

Τα θέματα των Ελλήνων Ρομά στην Κρήτη στη συνάντηση Κατσαρή - Αρναουτάκη

Ρομά Κατσαρής Αρναουτάκης

Τα θέματα των Ελλήνων Ρομά στην Κρήτη και την λειτουργία του συλλόγου τους, έκανε γνωστά σε επίσκεψη του στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, ο Πρόεδρος του Παγκρήτιου συλλόγου Θανάσης Κατσαρής.

Στη συνάντηση πού έγινε στην Περιφέρεια Κρήτης ο Πρόεδρος, ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για την οργάνωση, λειτουργία,τους στόχους του Παγκρήτιου συλλόγου Ελλήνων Ρομά και για τις ενέργειες τους με αφορμή τις συνθήκες διαβίωσης τους. 

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος, ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη για την συνάντηση, αλλά και για την ανταπόκριση του στην στήριξη της λειτουργίας του Παγκρήτιου συλλόγου, αλλά και για την ευαισθησία και το ενδιαφέρον του στην κοινωνική ομάδα των Ελλήνων Ρομά στην Κρήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Ηρακλείου: Τηλεδιάσκεψη για τα θέματα των Ρομά στο Ηράκλειο

Ρομά ξυλοκόπησαν αστυνομικούς - Τους πέταξαν μέχρι και καρέκλες

"Οικονομικές Επιπτώσεις από την Πανδημία COVID-19 στην Κρήτη"