Κρήτη

Βαρδάκης: Δικαίωση για τους Συμβασιούχους των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας Κρήτης

σωκράτης βαρδάκης συμβασιούχοι

Οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι των Κοινωνικών Δομών της Περιφέρειας Κρήτης, κέρδισαν και αυτή τη «μάχη» και σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου θα συνεχίσουν να παρέχουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους, τουλάχιστον μέχρι τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Ο Σωκράτης Βαρδάκης, που βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων, μετά την απόφαση του Δικαστηρίου δήλωσε:

«Κατά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, πολύ σωστά αποφασίστηκε, ότι εργαζόμενοι τραπεζοκόμοι, καθαριστές/στριες, φύλακες, που συνέβαλαν τα μέγιστα όλο το προηγούμενο διάστημα, αξίζουν και πρέπει να παραμείνουν στην εργασία τους, καθώς οι δομές της Πρόνοιας Κρήτης παίζουν καθοριστικό ρόλο στην παροχή βοήθειας σε ευπαθείς ομάδες.

Απομένει να δούμε αν και μετά τη σημερινή απόφαση του Δικαστηρίου, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη καταλάβει ότι η παροχή υπηρεσιών από τους εργαζόμενους είναι επιτακτική ανάγκη.

Η μη ανανέωση των συμβάσεων από το Υπουργείο Εργασίας, αποδεικνύει την εμμονή της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη, για ανάθεση των υπηρεσιών καθαριότητας, σίτισης και φύλαξης σε ιδιώτες (εργολάβους).

Κύριε Μητσοτάκη, καταλάβετε επιτέλους ότι από την αναλγησία της Κυβέρνησής σας, το κοινωνικό κράτος γκρεμίζεται και το σύστημα που θέλετε να επαναφέρετε μόνοι ζημιωμένοι θα είναι πάλι οι εργαζόμενοι και οι ωφελούμενοι.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Έδωσε δουλειά στο παιδί που πήγε να τον κλέψει - Το "ευχαριστώ" ήρθε 25 χρόνια μετά

Ηράκλειο: Διέρρηξαν Παιδιατρείο αλλά δεν πήγαν μακριά

Ηράκλειo: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους λόγω βλάβης

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Σε βίντεο η στιγμή του σεισμού των 4,8 Ρίχτερ

σεισμός - βίντεο

Την ένταση του σεισμού των 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 05.07 σήμερα το πρωί και που "σήκωσε" από τα κρεβάτια τους τους Ηρακλειώτες, κατέγραψε κάμερα.

Το βίντεο προέρχεται από την περιοχή της Βόνης του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και σε αυτό φαίνεται η ένταση του σεισμού καθώς τα οχήματα που είναι σταθευμένα, κουνούν σαν χαρτόκουτες.

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Σοβαρό τροχαίο με ανήλικα παιδιά στην Αμμουδάρα

Κρήτη - κορωνοϊός: "Βροχή" τα πρόστιμα και τα λουκέτα σε επιχειρήσεις

Ο Ευθύμης Λέκκας για τον σεισμό που "ξύπνησε" τους Κρητικούς