Κρήτη

Τους ευχαριστούν για την αγορά προσκλήσεων

nespaa_penaa2.jpg

Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης θα ήθελε με την παρούσα επιστολή να μεταφέρει εγκάρδιες ευχαριστίες στους Αξιωματικούς της Κεντρικής Μακεδονίας από την Νέα Συνδικαλιστική Παράταξη Αξιωματικών – Ανθυπαστυνόμων (ΝΕ.Σ.Π.Α.Α.), για την αγορά 21 προσκλήσεων για τον χορό φιλανθρωπικού χαρακτήρα που πραγματοποίησε με επιτυχία το το Σάββατο 1 Απριλίου στο Ηράκλειο.

Μεταξύ άλλων η Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών αναφέρει ότι το σεβαστό αυτό ποσό που συγκεντρώθηκε από την αγορά των προσκλήσεων (ύψους 420 €), θα αποδοθεί εξολοκλήρου στον Παγκρήτιο Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών με νεοπλασία “Ηλιαχτίδα”, επιπρόσθετα μαζί με τα έσοδα της εκδήλωσης.

Η Ένωσή μας συγχαίρει τους συν – αδέλφους μας αστυνομικούς της ΝΕΣΠΑΑ για την ευαισθησία που ανέκαθεν τους διέκρινε σε θέματα αλληλεγγύης και φιλανθρωπίας.

9653b574708b7a6469e28ee67a57dc73_xl.jpg

9653b574708b7a6469e28ee67a57dc73_xl.jpg, by gpapadakis

Τέτοιες ενέργειες ευχόμαστε να αποτελέσουν φωτεινό παράδειγμα μίμησης για όλους μας.     

Κρήτη

Κρήτη: Ισόβια Ισόβια στον 30χρονο Μανώλη Καλομοίρη για το φονικό στα Ανώγεια

29χρονος ανώγεια

Tην ποινή της ισόβιας κάθειρξης και επτά χρόνια φυλάκισης επέβαλλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων στον 30χρονο Μανώλη Καλομοίρη, γιό του δολοφονημένου Λευτέρη Καλομοίρη, ένοχο ανθρωποκτονίας σε ήρεμη κατάσταση, όπως αποφάσισε η Δικαιοσύνη.

Ο Καλομοίρης δικάστηκε για το φόνο του Γιώργου Ξυλούρη, που λίγα λεπτά νωρίτερα είχε πυροβολήσει και σκοτώσει τον πατέρα του Λευτέρη Καλομοίρη.

Ο εισαγγελέας αρχικά πρότεινε 15 χρόνια κάθειρξη για την ανθρωποκτονία και 4 χρόνια για την οπλοφορία, την οπλοχρησία και την οπλοκατοχή, χωρίς να γίνει δεκτό το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Θρίλερ με εκταφή νεκρής - Εισαγγελική έρευνα σε γηροκομείο

Κρήτη: Το κιβώτιο με τα ναρκωτικά την πρόδωσε - Χειροπέδες σε 45χρονη (φώτο)

"Όχι" από την ΕΤΑΔ για παραχώρηση δημόσιων κτιρίων στον Δήμο Ηρακλείου