Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Το όπλο έβαλε σε μπελάδες έναν 22χρονο στις Αρχάνες

oplokatoxi.jpg
 clock 11:47 | 14/05/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης, σε περιοχή του Δήμου Αρχανών - Αστερουσιών, από αστυνομικούς Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου,  ένας 22χρονος  για παράνομη οπλοκατοχή.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποίησαν έλεγχο στον 22χρονο, στην κατοχή του οποίου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα πιστόλι με το γεμιστήρα του, δύο μαχαίρια και είκοσι οχτώ (28) κροτίδες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο  συλληφθείς οδηγήθηκε, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis