Την παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων γιόρτασε σήμερα ο Δήμος Ηρακλείου στην πλατεία του Αγίου Τίτου, σε συνεργασία με το παράρτημα Κρήτης του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου, ενώ συμμετέχουν ζωοφιλικά σωματεία και οργανώσεις του Δήμου, με σκοπό την ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση του κοινού ιδιαίτερα των μικρών ηλικιών.

Τα σκυλιά που δόθηκαν προς υιοθεσία κατά την διάρκεια της εκδήλωσης από το ενδιαίτημα του Δήμου, είναι εμβολιασμένα, στειρωμένα και ηλεκτρονικά σημασμένα (microchip), ενώ ο κτηνιατρικός σύλλογος αναλαμβάνει και το κόστος του παράβολου για την καταχώρηση.


Μαθητές του καλλιτεχνικού σχολείου Ηρακλείου δίδαξαν ζωγραφική στους μικρούς φίλους, ενώ την διασκέδαση των τελευταίων ανέλαβε ο Γιώργος Τσιχλάκης.


(φωτογραφίες: Image-Services)