Κρήτη

Σύνθημα ενότητας της κεντροαριστεράς έδωσε η Γεννηματά από το Ηράκλειο

γεννηματά ηράκλειο

Σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά από την Κρήτη. Η Προέδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μίλησε σε πολιτική εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο Ηράκλειο, ενώ έστειλε σύνθημα ενότητας της κεντροαριστεράς.
 «Τα έδωσαν όλα και αυτή τη φορά. Άλλη μία συνθηκολόγηση ηττημένου. Η  Κυβέρνηση συμφώνησε νέα  μέτρα ύψους 3,6 δις ευρώ» σημείωσε. «Αποδέχθηκε τη νέα περικοπή των συντάξεων και τη μείωση του αφορολόγητου, κανείς ακόμη δεν γνωρίζει το τι έχει συμφωνηθεί για την ΔΕΗ και τα εργασιακά» προσέθεσε.

γεννηματά ηράκλειο

γεννηματά ηράκλειο, by renas

«Η αβεβαιότητα παραμένει. Η συνέχιση της παραμονής της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ στην εξουσία, μόνο αδιέξοδα και καταστροφή μπορεί να προκαλέσει» τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ξεκαθάρισε πως «η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν θα ψηφίσει νέες περικοπές, νέες αιματηρές θυσίες».

γεννηματά ηράκλειο

γεννηματά ηράκλειο, by renas

«Όπως και αν βαφτίσουν τα μέτρα που θα φέρουν, στην ουσία θα πρόκειται για ένα νέο μνημόνιο» εξήγησε «ένα 4ο Μνημόνιο και μάλιστα χωρίς χρηματοδότηση, το Μνημόνιο του κ. Τσίπρα και της παρέας του».  

«Γι’ αυτό τους λέμε: «Δεν μπορείτε. Δεν έχετε τη νομιμοποίηση να υποθηκεύσετε το μέλλον της χώρας. Να μας εγκλωβίσετε στο δίλημμα GREXIT ή σκληρή λιτότητα.  Όσο πιο γρήγορα φύγετε τόσο το καλύτερο» κατέληξε. 

γεννηματά ηράκλειο

γεννηματά ηράκλειο, by renas

Όχι και στη Νέα Δημοκρατία: «Η λύση στα προβλήματα της χώρας δεν μπορεί να είναι η παλινόρθωση της Δεξιάς, ούτε έχει αποτέλεσμα «μέτωπο»  με την Νέα Δημοκρατία. Σ’ εμάς δεν θα βρουν πρόθυμους, ούτε για δήθεν ευρωπαϊκά μέτωπα με τη ΝΔ, η Αυγή είναι βαθιάνυχτωμένη, ούτε για δήθεν αντιδεξιά μέτωπα με το ΣΥΡΙΖΑ».
 

γεννηματά ηράκλειο

γεννηματά ηράκλειο, by renas

 

γεννηματά ηράκλειο

γεννηματά ηράκλειο, by renas

Για την επόμενη μέρα: «Εμείς θα επιμείνουμε απόλυτα στην ανάγκη εθνικής συνεννόησης για την  επεξεργασία και υιοθέτηση μιας Εθνικής Γραμμής εξόδου από την κρίση και τα Μνημόνια. 
Μόνο μια βιώσιμη Κυβέρνηση, με ευρεία  λαϊκή και κοινοβουλευτική πλειοψηφία, μπορεί αξιόπιστα να το εγγυηθεί».

Για το συνέδριο: «Άλματα στο κενό δεν κάνουμε. Ο δρόμος προς το Συνέδριο είναι ανοιχτός, χωρίς εμπόδια και επικίνδυνες στροφές. Είμαστε αποφασισμένοι να τον διαβούμε όλοι μαζί, ενωμένοι. Όσο περισσότεροι τόσο πιο δυνατοί.  Όσο αφορά την εκλογή ηγεσίας από τη βάση, αποτελεί δική μου πρόταση και δέσμευση και αναφέρεται  στη συγκρότηση του ενιαίου φορέα. Όλα θα γίνουν με τη σειρά τους και στην ώρα τους». 
 

Κρήτη

Κρήτη: Απομακρύνονται υπαίθριες διαφημιστικές πινακίδες

διαφημιστικές πινακίδες

Υπεγράφη σήμερα από τη Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Μαρία Κοζυράκη και την ανάδοχο εταιρεία, η σύμβαση για την ανάθεση του έργου «Καθαίρεση και απομάκρυνση παράνομων πινακίδων υπαίθριας διαφήμισης στο οδικό δίκτυο της Κρήτης» με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Την επίβλεψη της ορθής υλοποίησης του έργου έχει αναλάβει η Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Η εργολαβία αφορά στην καθαίρεση και μεταφορά πινακίδων υπαίθριας διαφήμισης οι οποίες έχουν τοποθετηθεί παράνομα, κυρίως πλησίον οδών ταχείας κυκλοφορίας αλλά και επαρχιακών δρόμων, καθώς και άλλων οδών για τις οποίες έχει πρωτογενή αρμοδιότητα η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, προκειμένου να αποκατασταθούν τα προβλεπόμενα επίπεδα ασφάλειας και να ενισχυθεί η ασφάλεια στην οδήγηση κατά τη χρήση των οδικών αρτηριών.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 103.519,29 € και η διάρκεια της σύμβασης στους 18 μήνες, με ανάδοχο την εταιρεία Κ. Χατζάκης & Σία Ε.Ε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: 55χρονος απαγχονίστηκε σε δέντρο - Τον βρήκε περαστικός

Ηράκλειο: Ο επίδοξος ληστής ήταν πελάτης του οδοντιάτρου - Πάλη έξω από το ιατρείο!

Λονδίνο: Οταν τραγουδούσαν στον Φίλιππο "Να το πάρεις το κορίτσι" για την Ελισάβτετ