Κρήτη

Συναντήσεις Παπαδογιάννη στο Υπουργείο Υποδομών για ΟΑΚ και έργα

Συναντήσεις Παπαδογιάννη με Κεφαλογιάννη.

Σειρά επαφών είχε την Τρίτη 23 Φεβρουρίου 2021 στην Αθήνα με την ηγεσία και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ, κ. Άρης Παπαδογιάννης, για θέματα που αφορούν την λειτουργία του Ο.Α.Κ. και των υπηρεσιών του.

Ο κ. Παπαδογιάννης, συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη καθώς και με τον  Γενικό Γραμματέα Υποδομών, κ. Γιώργο Καραγιάννη, με τους οποίους έγινε εκτενής «συζήτηση προετοιμασίας», για μια σειρά από σημαντικά  «Συγκοινωνιακά» και «Υδραυλικά» έργα, που προγραμματίζονται  να υλοποιηθούν στο νησί, στα οποία ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης θα κληθεί να διαδραματίσει  «πρωταγωνιστικό» ρόλο.

Στο επίκεντρο των διαδοχικών επαφών του κ. Παπαδογιάννη, βρέθηκε ακόμη το θέμα της «Στελέχωσης» του Ο.Α.Κ. με τον κ. Κεφαλογιάννη, να δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την δρομολόγηση των απαιτούμενων λύσεων που θα κάνουν τον Ο.Α.Κ. περισσότερο λειτουργικό και ευέλικτο τα επόμενα χρόνια. Ο ίδιος, εξήρε την προσπάθεια που καταβάλλεται από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Άρη Παπαδογιάννη, το  σύνολο των διοικητικών και υπηρεσιακών στελεχών  και από τους εργαζόμενους του Ο.Α.Κ. κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην συστηματική δουλειά που γίνεται στον «οργανισμό» σε όλα τα επίπεδα. Στην ανάγκη περεταίρω ενίσχυσης του «Οργανισμού» - σε όλα τα επίπεδα - αναφέρθηκε από την δική του πλευρά και ο κ. Καραγιάννης, ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα της «χρηματοδότησης» του Ο.Α.Κ. αλλά και σε πρωτοβουλίες που πρέπει να ληφθούν με στόχο την πλήρη και ουσιαστική αναβάθμιση του. 

«Για μια ακόμη φορά, η ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, που εποπτεύει την λειτουργία του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, στέκεται δίπλα στις ανάγκες του «οργανισμού» και στηρίζει το σημαντικό έργο που αυτός επιτελεί από τη μια μέχρι την άλλη άκρη της Κρήτης. Θέσαμε όλα τα μεγάλα ζητήματα που μας απασχολούν και είχαμε μια παραγωγική συζήτηση για το «ρόλο» που θα κληθεί να διαδραματίσει ο Ο.Α.Κ. σε μια σειρά από σημαντικά αναπτυξιακά έργα, που πρόκειται να υλοποιηθούν στο νησί, τα επόμενα χρόνια», ανέφερε μετά το πέρας των επαφών του στην Αθήνα, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ., κ. Άρης Παπαδογιάννης.   

Από την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά, η επικείμενη κάθοδος του πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη, στην διάρκεια της οποίας αναμένεται να γίνουν σημαντικές ανακοινώσεις, για την κατασκευή του νέου Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, αλλά για μια σειρά από μεγάλα αναπτυξιακά έργα, που αφορούν το νησί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Ερωτήσεις και απαντήσεις για τους δασικούς χάρτες - Τι γίνεται με τις ενστάσεις

Λιανεμπόριο - κορωνοϊός: Με sms στο 13032 οι μετακινήσεις στα καταστήματα

Κρήτη - κορωνοϊός: 59 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

 

Κρήτη

Ψηλορείτης: Βρέθηκε ο 35χρονος που είχε χαθεί

Ψηλορείτης

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση του 35χρονου Γερμανού τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί σε δύσβαστη περιοχή του Ψηλορείτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, λίγο πριν τις 9 το πρώι, ο 35χρονος Γερμανός, βρέθηκε καλά στην υγεία του από περιπολικό του ΑΤ Ανωγείων που συμμετείχε στις έρευνες.

Η επιχείρηση για τον εντοπισμό του είχε ξεκινήσει από χθες νωρίς το βράδυ. 

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Την πρόλαβαν με το αίμα να τρέχει - Ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή της

Ηράκλειο: Δύο τραυματίες σε τροχαίο στην Αμμουδάρα (φωτο)

ESPA BANNER