Κρήτη

Στον Περιφερειάρχη ο "Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας"

img_8721.jpg

Τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη επισκέφθηκε σήμερα ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου φίλων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας για να συζητήσουν θέματα που προγραμματίζουν αλλά και για να τον ευχαριστήσουν για την καλή συνεργασία και την στήριξη του στο έργο τους.  
Το Σύλλογο εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Ανδρέας Μαμαντόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Χαράλαμπος Κανάκης, ο Υπεύθυνος διαδικτυακής επικοινωνίας Μανόλης Κουφάκης και η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Πόπη Δασκαλάκη. Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Γουλιδάκης. 

img_8703.jpg

img_8703.jpg, by gpapadakis

«Έγινε μια πολύ ευχάριστη και εγκάρδια συνάντηση με τον Περιφερειάρχη» δήλωσε ο κ. Μαμαντόπουλος, λέγοντας παράλληλα πως είχε προηγηθεί συγχαρητήρια επιστολή από τον κ. Αρναουτάκη, η οποία υποστήριξε παρά πολύ το έργο του Συλλόγου και μάλιστα κινητοποίησε την τοπική κοινωνία να υποστηρίξει το έργο του Συλλόγου. Ο Πρόεδρος πρόσθεσε ότι «σήμερα συζητήσαμε και διάφορα άλλα θέματα που έχει στον προγραμματισμό του ο Σύλλογος κι ο  κ Αρναουτάκης εξέφρασε την πεποίθηση ότι όλα θα πάνε καλά καθώς και την στήριξή του».     
Στο πλαίσιο της συνάντησης οι παριστάμενοι ζήτησαν και ενημερώθηκαν από τον  Περιφερειάρχη για την πορεία των έργων και δράσεων που εξελίσσονται με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης στην περιοχή. Ο κ. Αρναουτάκης απαριθμώντας παρεμβάσεις, έργα και πρωτοβουλίες επεσήμανε πως ο προγραμματισμός που έχει εξαγγείλει ο ίδιος για την περιοχή τηρείται στο ακέραιο και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.   

Κρήτη

Κρήτη: Χειροπέδες στους δύο νεαρούς

αστυνομία περιπολικό

Καθημερινό φαινόμενο αποτελούν πλέον για τους αστυνομικούς στην Κρήτη  οι συλλήψεις για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών ουσιών.

Το Σάββατο έγιναν τρεις νέες συλλήψεις σε Ηράκλειο και Σητεία.

Στο Ηράκλειο συνελήφθη ένας 22χρονος άνδρας στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 7 κάνναβης ενώ στη Σητεία συνελήφθη ένας 24χρονος με 2,2 γραμμάρια από αστυνομικούς του ΚΑΕ Σητείας.

 

Διαβάστε επίσης:

Εσπευσμένα στο Βενιζέλειο διασωληνωμένος άνδρας

Κρήτη: Λουκέτο στο ίντερνετ καφέ

Ηράκλειο: Τραγικός θάνατος για γυναίκα μέσα σε αποθήκη!

ESPA BANNER