Το 16ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Ομάδων Εργασίας της ‘Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργών Θώρακος-Καρδιάς-Αγγείων’ θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο, στο Ξενοδοχείο ‘Aquila Atlantis’ στις 24 και 25 Απριλίου 2026.
Ο πρόεδρος του συνεδρίου Γιώργος Λαζόπουλος, Καθηγητής Καρδιοχειρουργικής και Δ/ντης της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Πα.Γ.Ν.Η., καλωσορίζει διακεκριμένους ομιλητές, οι οποίοι θα αναπτύξουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, που άπτονται όλων των πεδίων της Καρδιο - Θωρακοχειρουργικής. Θεωρείται επιβεβλημένη η αξιοποίηση του εξαιρετικού επιστημονικού ανθρώπινου δυναμικού, που διαθέτει η χώρα μας. H ‘Ελληνική Εταιρεία Χειρουργών Θώρακος - Καρδιάς – Αγγείων’ συμβάλλει προς αυτήν την κατεύθυνση με κάθε ευκαιρία.
Η Οργανωτική Επιτροπή, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την απρόσκοπτη διεξαγωγή, καθώς και για μια φιλόξενη και ευχάριστη παραμονή των συνέδρων στην πόλη μας και είναι βέβαιοι ότι το 16ο Συμπόσιο Ομάδων Εργασίας της ΕΕΧΘΚΑ θα στεφθεί με επιτυχία σε επιστημονικό επίπεδο και θα συγκεντρώσει για άλλη μια φορά έντονο ενδιαφέρον.
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στην Περιφέρεια Κρήτης’, στον κ. Σ. Αρναουτάκη και τον κ. Ευ. Ζάχαρη, οι οποίοι για άλλη μία φορά στηρίζουν έμπρακτα, αυτό το πανελλήνιο επιστημονικό γεγονός.
Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς η παρουσία σας στο Συμπόσιο Ομάδων Εργασίας.
Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
Γιώργος Λαζόπουλος PhD, FETCS
Καθηγητής Καρδιο-Θωρακοχειρουργικής Πανεπιστήμιο Κρήτης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ηράκλειο: Θρήνος στη Μεσαρά για τους δύο νεκρούς με τρακτέρ - Το απόγευμα οι κηδείες τους