Παρασκευή 18 ΟΚΤ 2019 16:41
 • Ηρακλειο
  24°C
 • Χανια
  23°C
 • Ρεθυμνο
  23°C
 • Λασιθι
  24°C
Ekriti.gr Logo

Στη βουλή το θέμα της πρόσληψης Αστυνομικών για τον ΒΟΑΚ

Στη βουλή το θέμα της πρόσληψης Αστυνομικών για τον ΒΟΑΚ

τροχαία ΒΟΑΚ

Tη δέσμευση του Πρωθυπουργού για ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης Κρήτης με 50 άτομα που θα τεθούν στην υπηρεσία των Τμημάτων Τροχαίας, αναδεικνύει με κοινοβουλευτική του παρέμβαση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχαήλ Χρυσοχοϊδη, ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης. 

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνει ο κ. Βαρδάκης βάσει της επιστολής των Συνδικαλιστικών Ενώσεων Αστυνομικών Περιφέρειας Κρήτης, ο Πρωθυπουργός, Κ. Μητσοτάκης, δεσμεύτηκε προσωπικά, τέλη Αυγούστου, για τη μετάθεση 50 ατόμων για την ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης Κρήτης, ώστε να τεθούν στην υπηρεσία των Τμημάτων Τροχαίας, με στόχο τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων στην Κρήτη. 
Παρόλα αυτά, σύμφωνα με την ανακοίνωση καμία έκτακτη μετάθεση δεν έχει γίνει προς ολόκληρη την Κρήτη, ενώ η μέθοδος των προσωρινών αποσπάσεων που επιχειρείται , δεν θα έχει τα επιθυμητά αποτέλεσμα. 

Ο κ. Βαρδάκης με την αναφορά του, ζητά από το Υπουργείο να εξετασθούν  και να ληφθούν υπόψιν οι επισημάνσεις των Συνδικαλιστικών Ενώσεων Αστυνομικών Περιφέρειας Κρήτης
Η Κρήτη πληρώνει βαρύ φόρο αίματος στην άσφαλτο καθημερινά. Η ασφάλεια των μετακινήσεων αποτελεί επιτακτικό αίτημα όλων των κατοίκων.

Διαβάστε επίσης. . .

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης για τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου: Στη συνεδρίαση της Τετάρτης 16...
Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα και μία καραμπόλα στην οποία εμπλέκονται περισσότερα από τρία αυτοκίνητα σημειώθηκαν πριν...
Το Μουσείο Ιατρικής Κρήτης οργανώνει τη διεξαγωγή σεμιναρίου κατάρτισης με τίτλο: «Φαρμακευτικά Φυτά. Από την...