Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Στα Καλέσα απόψε η Δημοτική Χορωδία Μαλεβιζίου

Αφίσα
 clock 12:10 | 02/08/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Στα Καλέσα συνεχίζει απόψε τις παραστάσεις της η Δημοτική Χορωδία Μαλεβιζίου με ένα μουσικό ταξίδι στα «Μονοπάτια της Παράδοσης» στις 21.00.

Η παράσταση «Μονοπάτια της Παράδοσης» είναι αφιερωμένη στη μουσική παράδοση της Ελλάδας και της Κρήτης και περιλαμβάνει τραγούδια από διάφορες περιοχές της χώρας μας. Η Δημοτική Χορωδία Μαλεβιζίου, υπό τη διεύθυνση της Εύας Κουτσογιαννάκη – Πιτσικάκη , θα ερμηνεύσει αγαπημένα παραδοσιακά τραγούδια, προσφέροντας στους θεατές ένα ταξίδι μέσα από τις μουσικές παραδόσεις και τα έθιμα του τόπου μας.

Συμμετέχουν οι Μουσικοί:

Ειρήνη Θεοφάνους στο πιάνο, Χαράλαμπος Κακεπάκης στη λύρα, Άρης Κουτεντάκης στην κιθάρα, Γιώργος Αντωνογιαννάκης στο λαούτο, και ο μαθητής Αντώνης Βατσινάς στη λύρα.

Οι επόμενες παραστάσεις που έχει προγραμματίσει η Δημοτική Χορωδία Μαλεβιζίου είναι στις 04 Αυγούστου στο Φόδελε και στις 06 Αυγούστου στον Κρουσώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ηλικιωμένο ζευγάρι «έφυγε» από τη ζωή με διαφορά λίγων ωρών

Έκτακτη σύσκεψη για τα κρούσματα πανώλης - Έλεγχοι σε όλη την Κρήτη - Οι ζώνες αποκλεισμού

Ηράκλειο: Δικογραφία σε φοιτητή και συνταξιούχο για πορνογραφία ανηλίκων

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis