Κρήτη

Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης: Των φρονίμων τα παιδιά, πριν ψωνίσουν… παραγγέλνουν!

halkiadakis_pasha_arnia_exoteriki.jpg

Για μια ακόμα φορά, το Πάσχα στην Κρήτη είναι συνδεδεμένο με τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης! Μόνο που φέτος, λόγω των ειδικών συνθηκών που οδήγησαν σε περιορισμένη παραγωγή ντόπιων αμνοεριφίων, φροντίζουμε και επιλέγουμε έγκαιρα το αρνάκι και το κατσικάκι που θέλουμε για το Πασχαλινό μας τραπέζι.

Παραγγέλνουμε νωρίς, ψωνίζουμε με ασφάλεια και εμπιστευόμαστε τα σούπερ μάρκετ της μεγάλης Κρητικής εταιρίας Χαλκιαδάκης Α.Ε., που παρά τις ιδιαιτερότητες, έχει φροντίσει να μπορούν οι καταναλωτές να επιλέξουν τα καλύτερα Κρητικά προϊόντα και μάλιστα με απίστευτες προσφορές και πλούσια δώρα με κάθε τους αγορά.

Στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης σας περιμένουν αρνιά και κατσίκια του τόπου μας

Αναζητήσαμε σε όλη την Κρήτη τους καλύτερους παραγωγούς και διαλέξαμε τα πιο εκλεκτά αρνιά και κατσίκια του τόπου μας, το καθένα με την δική του ταυτότητα παραγωγού, για να ξέρετε τι αγοράζετε, όπως για παράδειγμα το ποιος είναι ο κτηνοτρόφος και ποιο είναι το μέρος γέννησης και εκτροφής του ζώου. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παραγγείλετε έγκαιρα ό,τι τραβάει η όρεξή σας,
είτε από το σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης της γειτονιάς σας είτε μέσα από το https://eshop.xalkiadakis.gr/ , να επιλέξτε την υπηρεσία delivery ή παραλαβής από το σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης και… καλή σας όρεξη! Δωροεπιταγές και δώρα για όλους, χωρίς κλήρωση, συνολικής αξίας 160.000 ευρώ!

Εκλεκτής ποιότητας αρνιά και κατσίκια από τα Σ/Μ Χαλκιαδάκης
Εκλεκτής ποιότητας αρνιά και κατσίκια από τα Σ/Μ Χαλκιαδάκης

Όπως κάθε Πάσχα, έτσι και φέτος, στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης σας περιμένουν πολλά δώρα και δωροεπιταγές. Από την Κυριακή 25 Απριλίου και μέχρι το Μεγάλο Σάββατο 1 Μαΐου, με αγορές αξίας από 50 έως 100 € σε μια απόδειξη, παίρνετε δώρο δυο εξάδες ανθρακούχο νερό Ζαρός. Ενώ με κάθε 100 € αγορών σε μια απόδειξη, παίρνετε ένα κουπόνι δώρου που αντιστοιχεί σε δωροεπιταγή αξίας 10€ , ή αν είστε τυχερός αξίας 50€ ή και 100 € αλλά και σε μοναδικά δώρα, όπως
drone, ψησταριά, smartwatch, σκούπα ρομπότ, ηλεκτρικό πατίνι, τηλεόραση Samsung, ατμοκαθαριστή,κ.α. Γιατί όλοι κερδίζουν από τις δωροεπιταγές των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης!

Δώρα για Όλους στα Σ/Μ Χαλκιαδάκης
Δώρα για Όλους στα Σ/Μ Χαλκιαδάκης

Μπορεί αυτό το Πάσχα να μην είναι όπως ακριβώς το επιθυμούσαμε. Να μην είναι όπως έχουμε συνηθίσει, όπως έχουμε μάθει να το ζούμε στον τόπο μας. Ας φροντίσουμε όμως να μην λείψει το χαμόγελο από κανένα τραπέζι και του χρόνου,να είμαστε όλοι γεροί και δυνατοί για να ξεφαντώσουμε με τον δικό μας, μοναδικό Κρητικό τρόπο! Καλό Πάσχα!

Μπορείτε να δείτε όλες τις Πασχαλινές προσφορές των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, ακολουθώντας το σύνδεσμο https://www.xalkiadakis.gr/el/fylladio .

ειδησεις σημερα 

Ηράκλειο: Έτσι θα δουλέψει η αγορά τη Μεγάλη Εβδομάδα

Γεωργιάδης: Την εβδομάδα που ανοίγει η εστίαση η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ξεκινάει στις 11

Μετακινήσεις εκτός νομού: Οι επίμονοι εκδρομείς «μπλοκάρουν» στα διόδια

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Με επιτυχία η info day του ECOROUTS

info_day_f4a.jpg

Με μεγάλη προσέλευση πολιτών και επισκεπτών του Ηρακλείου, οι οποίοι ενδιαφέρθηκαν να πληροφορηθούν για την πολιτική και τις δράσεις του Δήμου που αφορούν την ενεργειακή μετάβαση, την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, τη βιώσιμη αστική κινητικότητα και τη βελτίωση στις αστικές μετακινήσεις με την πιλοτική λειτουργία των ηλεκτροκίνητων οχημάτων στην πράσινη γραμμή, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου στη Λότζια, εκδήλωση ενημέρωσης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την ολοκλήρωση της Πράξης «ECORouTs», “Κοινές δράσεις για τη δημιουργία πράσινων – περιβαλλοντικά φιλικών διαδρομών μέσα σε τουριστικές περιοχές», του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Συνεργασίας, «INTERREG V-A ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ 2014-2020».

O Γιώργος Σισαμάκης, Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης Υπαίθρου & Τουρισμού τόνισε: «H σημερινή ενημερωτική δράση της Πράξης “ECORouTs” – τύπου “info day” – έχει ως στόχο να ενημερώσει τους πολίτες για τη συγκεκριμένη Πράξη και για τα αποτελέσματά της. Μέσα από αυτή, επιδιώκουμε να ευαισθητοποιήσουμε τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Δήμου μας για χρήση φιλικότερων προς το περιβάλλον μέσων μαζικής μεταφοράς (ηλεκτροκίνητα οχήματα). Η παρουσία μας εδώ, μαζί με εκπροσώπους των Δήμων που μετέχουν στη Πράξη “ECORouTs”, δείχνει τη σημασία που δίνει ο Δήμος Ηρακλείου στα συγχρηματοδοτούμενα έργα που προάγουν την αειφόρο ανάπτυξη και μια διαφορετική περιβαλλοντική συνείδηση. Η δράση αυτή εντάσσεται στη συνολική εκστρατεία ενημέρωσης των δημοτών προκειμένου να τους κινητοποιήσει για τη λήψη μέτρων στην προσπάθεια εξοικονόμησης ενέργειας με στόχο την αντιμετώπιση και προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή».

H Ρένια Δρόσου, Διευθύντρια Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής του Δήμου Ηρακλείου και Υπεύθυνη Πράξης «ECORouTs» σημείωσε αναφερόμενη στους στόχους και τα οφέλη του έργου: «Ο Δήμος Ηρακλείου (Τμήμα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής), διοργάνωσε τη σημερινή δράση στο πλαίσιο της Πράξης “ECORouTs”, θέλοντας να ενημερώσει τους πολίτες για τους στόχους που έχουν τεθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σχετικά με τον περιορισμό των αέριων ρύπων στα αστικά κέντρα. Ο σκοπός της πράξης “ECORouTs” είναι η ελάττωση των εκπομπών CO2 και άλλων αερίων (NO2, SO2) επιβλαβών, τόσο για την ανθρώπινη υγεία όσο και για το φυσικό περιβάλλον και η προώθηση δράσεων που συμβάλλουν στη μείωση των περιβαλλοντικών κινδύνων προερχόμενοι από τις αστικές μεταφορές. Σήμερα λοιπόν, ενημερώνουμε τους πολίτες για τα αποτελέσματα της πιλοτικής λειτουργίας των δύο ηλεκτροκίνητων οχημάτων, που έχει προμηθευτεί ο Δήμος Ηρακλείου με χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης), την Ελλάδα και ίδιους πόρους, καθώς και για τη βιωσιμότητα των αποτελεσμάτων του έργου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Αυξήσεις - "φωτιά" στις πρώτες ύλες - Μεγάλη ανησυχία στην αγορά

Ηράκλειο: Μπαράζ τροχαίων ατυχημάτων με τραυματισμούς

Κρήτη - κορωνοϊός: 82 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

ESPA BANNER