Skip to main content
ΚΡΗΤΗ
Σοκ στην Κρήτη: 17 κουτάβια βρέθηκαν νεκρά κάτω από γέφυρα!
 Κουτάβια
 clock 11:30 | 04/01/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

17 κουτάβια βρέθηκαν νεκρά σε περιοχή μεταξύ των χωριών Μέρωνας και Γερακάρι, κάτω από γέφυρα, σύμφωνα με καταγγελία του φιλοζωικού συλλόγου «Ζωόφιλοι Ρεθύμνου».

Το περιστατικό, που όπως τονίζεται δεν αποτελεί μεμονωμένο γεγονός, συνιστά ποινικό αδίκημα βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας.

Η πρόεδρος του συλλόγου, Νέλλη Ζησιμοπούλου, προχώρησε άμεσα σε επικοινωνία με το Αστυνομικό Τμήμα Αμαρίου, όπου είχε ήδη ενημερωθεί για την υπόθεση τις προηγούμενες ημέρες.

Οι «Ζωόφιλοι Ρεθύμνου» έχουν καταθέσει επίσημη καταγγελία, ζητώντας πλήρη διερεύνηση και απόδοση ευθυνών στους υπαίτιους.

 

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΓΝΗ: Η πρώτη λαπαροσκοπική οισοφαγεκτομή στην Κρήτη από γιατρό του Βενιζελείου

Κρήτη: Ο ένας βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο και ο άλλος στο γκαράζ

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis