Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Σεμινάριο για Sushi στο Ηράκλειο

Image
sushi.jpg
 clock 22:53 | 01/12/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «Ευρωπαϊκή Πρόοδος» και το κατάστημα Ασιατικών Τροφίμων WOKSHOP σχεδίασαν, οργάνωσαν και υλοποιούν το Σεμινάριο για Sushi διάρκειας 12 ωρών (2 ημέρες).

Το κατάστημα WOKSHOP λειτουργεί στην Αθήνα από το 2003 με Ασιατικά τρόφιμα και σκεύη και μέσα από το πρότυπο πρόγραμμα LearnToWok προσφέρει μια ολοκληρωμένη Ασιατική εμπειρία στους πελάτες και συνεργάτες του. Το πρόγραμμα LearntoWok απαρτίζεται από μία ομάδα σεφ που πραγματοποιούν μαθήματα σε επαγγελματίες & ιδιώτες για την Ασιατική κουζίνα αλλά και γενικότερα για τη χρήση των Ασιατικών προϊόντων.

Με το σεμινάριο για Sushi για Επαγγελματίες, ο εκπαιδευόμενος θα έχει τη δυνατότητα να εκπαιδευτεί στις κύριες ενότητες & κατηγορίες Sushi και θα συμμετέχει ενεργά με πρακτική εφαρμογή και γευστική δοκιμή. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης που με την ολοκλήρωση του θα εξασφαλίσει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να εφαρμόσουν όλα όσα διδάχτηκαν.

Διάρκεια και κόστος σεμιναρίου
Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί σε τμήμα των 16 ατόμων και απευθύνεται σε επαγγελματίες.
Η συνολική διάρκεια είναι 12 ώρες και θα πραγματοποιηθεί σε 2 ημέρες (6 ώρες / ημέρα). Το κόστος του σεμιναρίου ανέρχεται στο ύψος των 90€.

Θεματολογία:

1η ημέρα:
SushiRice – χαρακτηριστικά / ιδιότητες / μάρκες
SushiRice–βήμα βήμα όλη η προετοιμασία (πως μαγειρεύουμε, πως δίνουμε γεύση, πως κρυώνουμε το ρύζι)
SushiSeasoning (πως ετοιμάζουμε το seasoning και ποια η διαφορά με το έτοιμο προϊόν)
Sushi – παρουσίαση όλων των ειδών
Τι υλικά χρησιμοποιούμε στο sushiκαι πως τα προετοιμάζουμε. Γευστική δοκιμή των υλικών που θα χρησιμοποιήσουμε.
Sushi Rolls: Maki roll – Futomaki – Hosomaki – Inside out – Temaki – Gunkan. Όλοι οι συμμετέχοντες θα δουν βήμα βήμα τη διαδικασία και θα φτιάξουν και τα δικά τους ρολά με τη βοήθεια της chef.
Πως τρώμε το sushi, με τι το συνοδεύουμε παραδοσιακά: ginger, soy, wasabiκαι για ποιο λόγο.
 

2η ημέρα:
SushiRice&Seasoning (ένας από τους συμμετέχοντες θα κάνει την προετοιμασία).
Temaki – παρουσίαση & πρακτική από τους συμμετέχοντες
Temari– παρουσίαση & πρακτική από τους συμμετέχοντες
Nigiri – παρουσίαση & πρακτική από τους συμμετέχοντες
Sasimi – παρουσίαση & πρακτική από τους συμμετέχοντες
Oshizushi – παρουσίαση & πρακτική από τους συμμετέχοντες
Παρουσίαση & δοκιμή εναλλακτικών saucesπου συνοδεύουν το sushi
Παραλλαγές του sushi (ie fried onion inside out rolls)
Συνοδευτικά προϊόντα για Sushi (iewakame)
Πληροφορίες για συμμετοχή καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-17:00.

Υπεύθυνη Προγράμματος – Πληροφοριών: κα Γιαμπουλάκη Μαρία.
Τηλ. Επικοινωνίας: 2811103135-6.
Fax.: 2811 118000.
Email: [email protected]

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis