Skip to main content
ΚΡΗΤΗ
Ρέθυμνο: Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Εισοδίων της Θεοτόκου
adc
 clock 16:19 | 26/03/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Ιερά Μητρόπολις Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου ανακοινώνει ότι συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση της οροφής στο εσωτερικό του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Εισοδίων της Θεοτόκου πόλεως Ρεθύμνης.

Η αποπεράτωση των εν λόγω εργασιών εντός του Ναού δεν επιτρέπει τη λειτουργία του κατά τις επερχόμενες ημέρες της Αγίας και Μεγάλη Εβδομάδος και του Πάσχα. Οι Ιερές Ακολουθίες θα τελεσθούν κανονικά στον Ιερό Ναό της Πολιούχου Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας.

Image
dcdc

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού ευχαριστούν θερμά την Περιφέρεια Κρήτης και την Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνης για την έγκριση κονδυλίου με σκοπό την εντός των επομένων μηνών πραγματοποίηση εξωτερικών εργασιών αποκατάστασης και ανακαίνισης του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού.

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Μαθητές εγκλωβίστηκαν στον βόρειο λιμενοβραχίονα λόγω καιρού

Κρήτη: Νερό υπάρχει, αλλά χάνεται - Σοβαρό πρόβλημα η αξιοποίησή του

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis