Κρήτη

Πρόστιμα και λουκέτα σε επιχειρήσεις στην Κρήτη

Τα πρόστιμα χτυπούν τον επισιτισμό

"Βροχή" οι παραβάσεις από επιχειρήσεις στον χώρο της εστίασης χθες βράδυ με την Αστυνομία σε όλο το νησί να καταγράφει συνολικά πέντε και να επιβάλλει τα ανάλογα πρόστιμα.

Στα Χανιά, βεβαιώθηκαν παραβάσεις σε δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι μέσα σε αυτό υπήρχαν όρθιοι πελάτες.

Στις επιχειρήσεις αυτές επιβλήθηκαν πρόστιμα της τάξης των 3.000 ευρώ. Μία ακόμη περίπτωση, ίδια με τις προηγούμενες δύο, καταγράφηκε σε επιχείρηση στο Ρέθυμνο.

Στο Ηράκλειο, λουκέτο τριών ημερών μπήκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος το οποίο λειτουργούσε πέραν του επιτρεπτού ωραρίου ενώ στον ιδιοκτήτη επιβλήθηκε και πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Τέλος, για 20 μέρες ανεστάλη η λειτουργία σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος το οποίο για 2η φορά παραβίασε τα μέτρα και λειτουργούσε πέραν του επιτρεπτού ωραρίου. 

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Στο Ηράκλειο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Στο Ηράκλειο θα βρίσκεται σήμερα Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία αύριο Κυριακή θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για την 78η Επέτειο του Ολοκαυτώματος στην Βιάννο.

Η Πρόεδρος θα αφιχθεί το μεσημέρι και το απόγευμα, στις 16.00 θα ξεναγηθεί στην Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Εν συνεχεία θα επισκεφθεί το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης καθώς και τις Αρχάνες.

Το βράδυ ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός θα παραθέσει ανεπίσημο δείπνο προς τιμήν της, στο Καφέ Μαρίνα.

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο - εστίαση: "Ο καλός ο μήνας... χάθηκε" - Ελπίδες στον τουρισμό

Έρευνα Ράδιο Κρήτη: Ακριβότερο και το νερό για αγρότες - νοικοκυριά λόγω των αυξήσεων στο ρεύμα

ESPA BANNER