Skip to main content
ΚΡΗΤΗ
"Πάντα ονειρευόμουν ένα σπίτι δίπλα σε λίμνη" - Το αιχμηρό σχόλιο αναγνώστη για τον Δήμο Ηρακλείου (φωτο)
λεωφόρος Σοφοκλή Βενιζέλου - λίμνη λάσπης
 clock 10:28 | 23/12/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Αγανάκτηση προκαλεί η κατάσταση του οδοστρώματος στη λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου κοντά στο Παγκρήτιο Στάδιο όπου τις βροχερές μέρες ένα μεγάλο σημείο μετατρέπεται σε μία απέραντη λίμνη λάσπης. 

Αναγνώστης του ekriti.gr απέστειλε φωτογραφίες που απεικονίζουν έναν πλημμυρισμένο από λάσπη οδόστρωμα,  μετά μάλιστα και από πρόσφατες παρεμβάσεις του Δήμου Ηρακλείου. Ο κάτοικος της περιοχής προχώρησε σε ένα χιουμοριστικό κείμενο περιγράφοντας την τραγική κατάσταση, καθώς οι εργασίες που γίνονται από τη δημοτική αρχή παραμένουν ημιτελείς.

όπως χαρακτηριστικά αναφέρει:

"Δεν βρίσκω λόγια να ευχαριστήσω τον Δήμο Ηρακλείου. Πάντα ονειρευόμουν να έχω ένα σπίτι δίπλα σε λίμνη και ευτυχώς ο Δήμος φρόντισε να μου πραγματοποιήσει το όνειρο.

Πριν από μερικές μέρες η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου επισκέφθηκε τη γειτονιά μας για να καλύψει κάποιες λακκούβες. Το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία μιας εντυπωσιακής τεχνητής λίμνης η οποία δεσπόζει πλέον στον δρόμο μας και χαρίζει στιγμές χαλάρωσης και υδροβιοτόπου.

Image
λεωφόρος Σοφοκλή Βενιζέλου - λίμνη λάσπης

Όλοι στη γειτονιά μικροί και μεγάλοι  αισθανόμαστε απερίγραπτη χαρά. Τα παιδιά μπορούν να μάθουν τι σημαίνει πλημμύρα στην πράξη οι οδηγοί να δοκιμάσουν τις αντοχές των αυτοκινήτων τους και οι πεζοί να εξασκηθούν στο άλμα εις μήκος. Πρόκειται για μια εμπειρία που σίγουρα δεν προσφέρει κάθε δήμος.

Image
λεωφόρος Σοφοκλή Βενιζέλου - λίμνη λάσπης

Όποιος επιθυμεί να απολαύσει το νέο αυτό έργο υποδομής μπορεί να μας επισκεφθεί επί της λεωφόρου Σοφοκλή Βενιζέλου στα φανάρια κοντά στο Παγκρήτιο Στάδιο. Η λίμνη είναι ανοιχτή στο κοινό και ανανεώνεται μετά από κάθε βροχή.

Και επειδή οι μέρες είναι γιορτινές θα ήθελα κι εγώ σαν μεγάλο παιδί να ζητήσω από τον Άγιο Βασίλη ένα κανό καγιάκ. Θα μου φανεί μου ιδιαίτερα χρήσιμο αυτόν τον χειμώνα".

Image
λεωφόρος Σοφοκλή Βενιζέλου - λίμνη λάσπης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συντριβή στρατιωτικού αεροσκάφους του Μεξικού στις ακτές των ΗΠΑ – Τουλάχιστον 6 οι νεκροί

Το τελευταίο Υπουργικό Συμβούλιο της χρονιάς - Τα θέματα της συνεδρίασης

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis