Μετά την άκαρπη συνάντηση στην Αθήνα την Τετάρτη 14/10/2015 με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αποστόλου, η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Κρήτης αποφάσισε τη συνέχιση του αγώνα και της ενημέρωσης των αγροτών της Κρήτης.
Τα σκληρά φορολογικά και ασφαλιστικά μέτρα που προσπαθεί να περάσει η κυβέρνηση, πλήττουν όχι μόνο τον αγροτικό κόσμο, αλλά το σύνολο των παραγωγικών τάξεων της χώρας και οδηγούν στη διάλυση της οικονομίας, αναφέρουν αγρότες σε σχετική ανακοίνωση και συνεχίζουν:
Η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Κρήτης διοργανώνει Παγκρήτια Σύσκεψη όλων των φορέων, Βουλευτών, Περιφέρειας Κρήτης, Δήμων της Κρήτης, συνεταιριστών, συνδικαλιστών, στα γραφεία της Ένωσης Ηρακλείου στις 21 Οκτωβρίου 2015 στις 12:00 για να αποφασιστεί η επόμενη μορφή του αγώνα.
Θα αποφασίσουμε όλοι μαζί.
Παγκρήτια σύσκεψη αγροτών για το μέλλον των κινητοποιήσεων
Image


Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.