Η Παγκρήτια Παιδιατρική Εταιρεία διοργανώνει Ανοιχτή Ψηφιακή Εκδήλωση-Webinar με θέμα την Οδική Ασφάλεια και Παιδί, ένα μείζον και πολυδιάστατο ζήτημα που απασχολεί την σύγχρονη κοινωνία.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά το Σάββατο 26 Μαρτίου από τις 6μ.μ. ως τις 8 μ.μ., με την συμμετοχή έγκριτων και καταξιωμένων ομιλητών.
Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας τα τροχαία ατυχήματα αποτελούν σήμερα την κύρια αιτία θανάτου παιδιών και νέων ηλικίας 5 έως 29 ετών σε ολόκληρο τον κόσμο και την δεύτερη συχνότερη αιτία θανάτου στα παιδιά ηλικίας 5 – 14 ετών στην Ευρώπη.
Στον τόπο μας την Κρήτη, τα τροχαία δυστυχήματα αποτελούν μάστιγα, καθώς κάθε χρόνο θρηνούμε τον θάνατο δεκάδων νέων ανθρώπων στους δρόμους.
"Ως Παιδίατροι θεωρούμε ζήτημα ευθύνης και υποχρέωσής μας προς την Κοινότητα την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, με στόχο την ασφαλή οδήγηση και την απόλυτη προστασία των παιδιών μας στις μετακινήσεις τους είτε εντός αυτοκινήτου ή στην πεζή κυκλοφορία", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Για την συμμετοχή σας στο Webinar πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:
Join Zoom Meeting
Meeting ID: 817 7682 4168
Passcode: 123456
Kαι στο YouTube
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ηράκλειο - κακοκαιρία: Ανετράπη νταλίκα στη μέση του δρόμου