Κρήτη

Οδύνη στη ΔΕΠΤΑΗ για τον χαμό του Γιάννη Κωνσταντουλάκη

κωνσταντουλακης γιαννης.jpg

"Το Διοικητικό Συμβούλιο  και οι εργαζόμενοι της  ΔΕΠΤΑΗ ΑΕ ΟΤΑ, αποχαιρετούν τον φίλο και συνάδελφο Γιάννη Κωνσταντουλάκη, που έφυγε τα χαράματα, το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019, για τους τόπους του Μύθου", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η οποία και συνεχίζει:

"Ο Γιάννης σαν διευθυντής και σαν εκπρόσωπος των εργαζομένων στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας αγωνίστηκε για την ανάπτυξη και την πρόοδο της αλλά και για την αξιοπρέπεια των εργαζομένων. Συμμετείχε ανελλιπώς στο συνδικαλιστικό κίνημα, που υπηρέτησε πολλά χρόνια, για τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Εκφράζομε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη και τον αποχαιρετούμε.
Καλό Παράδεισο και καλό ταξίδι στους τόπους του Μύθου φίλε και συνάδελφε!
Θα αποχαιρετίσομε τον Γιάννη, την Κυριακή 31 Μαρτίου στο χωριό του, στο Χαρασό του Δήμου Γουβών. 

( Επειδή η επιθυμία της οικογένειας είναι αντί να στεφάνου θα κατατεθούν για την βοήθεια στην αποκατάσταση της υγείας του Μάριου Πατσαδάκη, εργαζόμενου της ΔΕΠΤΑΗ θα κατατεθεί το ποσό των 300 ευρώ στη μνήμη του)".

Κρήτη

Κρήτη: Αυτό είναι το πρόγραμμα των Ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας

Μεγάλη Εβδομάδα

Διαφορετικός θα είναι και φέτος ο εορτασμός του Πάσχα εξαιτίας της πανδημίας. Οι Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας θα τελεστούν νωρίτερα, όπως και το "Χριστός Ανέστη", ενώ αυστηρά θα είναι τα μέτρα προστασίας.

Η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας Κρήτης, μετά από ομόφωνη απόφασή Της, ανακοινώνει ότι στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης και στις Ιερές Μητροπόλεις της Εκκλησίας Κρήτης, για τις βραδινές Ακολουθίες της Μ. Εβδομάδος, θα τηρηθεί το παρακάτω ωρολόγιο Πρόγραμμα:

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ - Ακολουθία του Νυμφίου: ώρα έναρξης 19.00’

Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ - Ακολουθία του Νυμφίου: ώρα έναρξης 19.00’

Μ.ΤΡΙΤΗ - Ακολουθία του Νυμφίου: ώρα έναρξης 19.00’

Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ - Ακολουθία του Νιπτήρος: ώρα έναρξης 19.00’

Μ. ΠΕΜΠΤΗ - Ακολουθία των Θείων Παθών: ώρα έναρξης 18.30’

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου - περιφορά του Επιταφίου γύρω από τους Ιερούς Ναούς: ώρα έναρξης 18.30’

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ - Κωδωνοκρουσία σε όλους τους Ι. Ναούς στίς 20.30’ καί στη συνέχεια η Ακολουθία της Παννυχίδος, η Τελετή της Αναστάσεως, ο Αναστάσιμος Όρθρος και η Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία.

H Eκκλησία της Κρήτης προσκαλεί τον λαό του Θεού να συμμετάσχει στις Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδος, αλλά και στο μεγάλο γεγονός της Αναστάσεως του Κυρίου μας, όπου ο ουράνιος πνευματικός κόσμος συναγάλλεται και συνευφραίνεται με τον επίγειο και ορατό κόσμο μας.

Η Εκκλησία της Κρήτης, για άλλη μια φορά, προτρέπει τους πιστούς να τηρούν τα μέτρα που θεσπίζει η Ελληνική Πολιτεία, με υπευθυνότητα για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού, κατά τη συμμετοχή τους στις Ι. Ακολουθίες της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Ισόβια στον 30χρονο Μανώλη Καλομοίρη για το φονικό στα Ανώγεια

"Όχι" από την ΕΤΑΔ για παραχώρηση δημόσιων κτιρίων στον Δήμο Ηρακλείου

Ηράκλειο - κορωνοπάρτι: Ξεσάλωσαν μέσα στο Πανεπιστήμιο