Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Νέες συλλήψεις με πλαστά διαβατήρια στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Νέες συλλήψεις με πλαστά διαβατήρια στο αεροδρόμιο Ηρακλείου
 clock 14:09 | 11/09/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Συνελήφθησαν, δύο αλλοδαποί, για πλαστογραφία στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου, καθώς επιχείρησαν, να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για Γαλλία

Ειδικότερα: 

Συνελήφθησαν, χθες (10.09.2014), το πρωί, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, δύο υπήκοοι Συρίας ηλικίας 24 και 29 ετών, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, ο 24χρονος και ο 29χρονος, επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, αρχών Ουγγαρίας, με σκοπό να αναχωρήσουν από τη χώρα για Νάντ Γαλλίας.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν.

 

 

 

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis