Κρήτη

Νέα σύνθεση στην Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Κρήτης

τυφλός

Η Π.Ε.Τ.Κρήτης, που εκπροσωπεί τους τυφλούς όλης της Κρήτης και τις οικογένειες τους, σας ενημερώνει ότι στις αρχαιρεσίες που διενεργήθηκαν στις 4 Νοεμβρίου του 2018 στα γραφεία της Π.Ε. στο Ηράκλειο, κατά άψογο τρόπο, εξελέγησαν τα νέα μέλη της Δ.Ε., τα οποία συνήλθαν σε σώμα και η σύνθεση της νέας Δ.Ε. είναι η εξής:
Πρόεδρος: Παναγιώτης Γραμμενίδης
Αντιπρόεδρος: Μενέλαος Μαρκοδημητράκης
Γενική Γραμματέας: Καλλιόπη Γιαννιδάκη Κατσιπουλάκη
Οργανωτικός Γραμματέας: Εμμανουήλ Κεντριστάκης
Ταμίας: Κωνσταντίνος Ψαραδάκης

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Τον έπιασαν με λαθραίο καπνό

σύλληψη

Συνελήφθη, σήμερα (18/10) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης καπνού και τσιγάρων, σήμερα το πρωί από αστυνομικούς πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό. κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα 530 γραμμάρια καπνού τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Η ποσότητα του καπνού κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στο Τελωνείο Χανίων, ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Οι άσκοποι πυροβολισμοί αποκάλυψαν και ...οπλοστάσιο

Κρήτη: 21 συλλήψεις στα αεροδρόμια

Ηράκλειο: Τους πέταξε κροτίδα και τους απείλησε με ρόπαλο!

ESPA BANNER