Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Νέα σύλληψη στην Κρήτη για παράνομο κυνήγι

κυνηγός
 clock 12:08 | 07/01/2021
writer icon newsroom ekriti.gr
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Τη νύχτα της 5ης Ιανουαρίου 2021, οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες της Π.Ε. Χανίων περιπολούσαν στα ορεινά του Θερίσου, όταν γύρω στις 23:00 εντόπισαν ένα κινούμενο φως.

Παρακολούθησαν επί ώρα το φως και γύρω στις 01:00  της 6ης Ιανουαρίου κατάφεραν να συλλάβουν ένα άτομο, το οποίο έφερε κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια και ένα φακό -τα οποία κατασχέθηκαν.

Το άτομο που συνελήφθη οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, όπου παραδόθηκαν τα κατασχεθέντα και σχηματίστηκε δικογραφία.

Η επιτυχία αυτή, είναι πρώτη της Α΄ ΚΟΚΔ στην Π.Ε. Χανίων, μετά την άρση της αναστολής εργασίας των θηροφυλάκων και η μοναδική στο νομό κατά τη διάρκεια του lockdown, γεγονός που καταδεικνύει, για ακόμα μια φορά την απουσία των αρμόδιων φορέων από την ύπαιθρο, ειδικά κατά τη νύχτα.

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Η βόλτα που εξελίχθηκε σε τραγωδία - Θρήνος για τον Γιώργο (βίντεο)

Κρήτη - κορωνοϊός: Πόσοι ασθενείς νοσηλεύονται στα νοσοκομεία

Ηράκλειο: Νέος θάνατος από κορωνοϊό

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis