Κρήτη

Μποκέας: «Προτεραιότητά μας να ενισχύσουμε τον τομέα του πολιτισμού»

μποκεας.jpg

Για την προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου ως προς την ενίσχυση του τομέα του πολιτισμού και τη δρομολόγηση σχετικών δράσεων συζήτησε σήμερα ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας στο πλαίσιο συνάντησης με την επιμελήτρια της Δημοτικής Πινακοθήκης Μαλεβιζίου, Χρύσα Βαθιανάκη στο γραφείο του.

Όπως δήλωσε ο Μενέλαος Μποκέας: «Προτεραιότητά μας να ενισχύσουμε τον τομέα του πολιτισμού. Σε αυτό το πλαίσιο προετοιμάζουμε και τις επόμενες δράσεις της Πινακοθήκης μας. Πρώτος σταθμός η παρουσίαση του βιβλίου της γλύπτριας Ασπασίας Παπαδοπεράκη "ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΑΛΕΠΑΣ, Προσωπικές σχέσεις και μελέτη στο έργο του" από τις εκδόσεις Φοίνικα. Στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Μαλεβιζίου στην Τύλισο, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 στις 7.30 μ.μ.  Με τη Χρύσα Βαθιανάκη, επιμελήτρια της Δημοτικής Πινακοθήκης Μαλεβιζίου, συζητήσαμε σήμερα τις λεπτομέρειες».
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ανοίγουν ξανά τα γνωστά καφέ - μπαρ του Ηρακλείου

καφετέρια

Τις πόρτες τους στο κοινό ανοίγουν ξανά δύο κεντρικά καφέ -μπαρ του Ηρακλείου που τις προηγούμενες ημέρες σφραγίστηκαν, μετά από ελέγχους για την τήρηση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Οι επιχειρηματίες προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη για την 15νθημερη αναστολή της λειτουργίας τους και και για την επιβολή προστίμου κι έτσι το Διοικητικό Πρωτοδικείο εξέδωσε προσωρινή απόφαση σύμφωνα με την οποία επιτρέπεται η επαναλειτουργία τους.