Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Με ανείπωτη θλίψη ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανώπολης αποχαιρετά την καλοσυνάτη Ράνια

ρανια ανωπολη θυμα
 clock 20:10 | 18/12/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Σε κατάσταση σοκ εξακολουθεί να είναι η τοπική κοινωνία στην Ανώπολη του Δήμου Χερσονήσου από την τραγωδία που έλαβε χώρα το μεσημέρι, όταν ένας 33χρονος Γάλλος - ψυχικά ασθενής, όπως δείχνουν όλα - γκάζωσε και έπεσε με το αυτοκίνητό του επάνω στην 36χρονη Ράνια οδηγώντας την στον θάνατο.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού αποχαιρετά την αγαπητή σε όλους Ράνια με μια σπαρακτική ανάρτηση στο facebook:

"Με ανείπωτη θλίψη και βαθιά οδύνη, το χωριό μας αποχαιρετά τη Ράνια μας, ένα δικό μας παιδί που έφυγε τόσο άδικα από κοντά μας. Η ζωή της κόπηκε βίαια και άδικα, αφήνοντας πίσω της ένα τεράστιο κενό στις καρδιές μας.

Η Ράνια ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος καλοσύνη, αγάπη και χαμόγελο. Ήταν ένα κορίτσι που μεγάλωσε ανάμεσά μας, μοιραστήκαμε στιγμές μαζί της, και όλοι τη θυμόμαστε για τη φωτεινότητά της και την αγνή ψυχή της. Το χωριό μας θρηνεί όχι μόνο για την απώλεια ενός δικού μας ανθρώπου, αλλά και για την αδικία που τη στέρησε από εμάς.

Αγαπημένη μας Ράνια, καλό σου ταξίδι. Το χωριό σου δεν θα σε ξεχάσει ποτέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ηράκλειο: Της είχε στήσει καρτέρι θανάτου - Μάρσαρε κι έπεσε επάνω στην γυναίκα (συγκλονιστικό βίντεο)

Ηράκλειο: Κλείνει το 2ο Ειδικό Σχολείο λόγω της ψώρας

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis