Skip to main content
ΚΡΗΤΗ
Λύσεις σε προβλήματα των Μηχανικών της Ανατολικής Κρήτης μετά τη συνάντηση στην Αποκεντρωμένη
ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
 clock 19:54 | 25/11/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Σημαντικά βήματα για τη διευκόλυνση της καθημερινής δραστηριότητας των μηχανικών στην Ανατολική Κρήτη προέκυψαν από τη συνάντηση της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΑΚ με τη Γενική Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Μαρία Κοζυράκη, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν κρίσιμα θέματα που επηρεάζουν την υλοποίηση έργων και μελετών, όπως οι διοικητικές διαδικασίες, οι εγκρίσεις, οι αδειοδοτήσεις και η λειτουργία των υπηρεσιών. Μέσα από εποικοδομητικό διάλογο και άμεση ανταπόκριση από την πλευρά της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, δόθηκαν λύσεις σε αρκετές εκκρεμότητες, οι οποίες αναμένεται να επιταχύνουν τις διαδικασίες ωρίμανσης και ολοκλήρωσης έργων.

Το ΤΕΕ/ΤΑΚ εξέφρασε την ικανοποίησή του για το θετικό κλίμα συνεργασίας και δεσμεύτηκε να συνεχίσει τη διαρκή επικοινωνία με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, με στόχο τη βελτίωση των υπηρεσιών και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των τεχνικών παρεμβάσεων προς όφελος των πολιτών και της ανάπτυξης της Κρήτης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, η Γενική Γραμματέας κ. Μαρία Κοζυράκη, ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος του Τμήματος Περιβαλλοντικού και Χωρικού Σχεδιασμού κ. Δημήτρης Δασενάκης, ο Πρόεδρος της ΔΕ ΤΕΕ/ΤΑΚ κ. Γεώργιος Ταβερναράκης, η Αντιπρόεδρος κ. Μαρία Λυδάκη, ο Γενικός Γραμματέας κ. Εμμανουήλ Καραλάκης, καθώς και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής και της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ/ΤΑΚ.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Δραματική αύξηση των περιστατικών βίας κατά παιδιών και γυναικών στο νησί

Αεροδρόμιο Καστελίου: Αποζημιώσεις άνω των 360 εκατ. ευρώ στον ανάδοχο εξαιτίας καθυστερήσεων

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis