Κρήτη

Κρήτη: Υψηλές θερμοκρασίες ρεκόρ

πονοκέφαλος ζέστη

Σημαντικές αποκλίσεις των θερμοκρασιών στην Κρήτη από τις μέσες τιμές της τελευταίας δεκαετίας το Σάββατο 03/10

Σύμφωνα με τον  Κ. Λαγουβάρδο , Διευθυντή Ερευνών στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, υψηλές θερμοκρασίες σημειώθηκαν στην Κρήτη το Σάββατο 03/10.

Στο σχήμα που ακολουθεί δίνεται η απόκλιση της μέγιστης θερμοκρασίας το Σάββατο 03/10 σε 5 επιλεγμένους σταθμούς Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr στο νησί, σε σχέση με τις μέσες τιμές του Οκτωβρίου  την  δεκαετία 2010-2019.

Θερμοκρασίες
Θερμοκρασίες

Είναι χαρακτηριστικό ότι πχ. στο Ηράκλειο η μέγιστη θερμοκρασία του Σαββάτου ήταν 8.5 βαθμούς υψηλότερη από τη μέση τιμή του Οκτωβρίου και στο Ρέθυμνο 6.5 βαθμούς υψηλότερη.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία, μεγάλες θετικές αποκλίσεις της θερμοκρασίας από τις μέσες τιμές αναμένονται και το επόμενο τριήμερο.

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Μπήκαν στο νοσοκομείο και άρχισαν να κλέβουν κινητά

κινητο τηλέφωνο

Στη σύλληψη ενός άνδρα και μίας γυναίκας οι οποίοι κατηηγορούνται για κλοπή, προχώρησαν την Παρασκευή οι αστυνοικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Συγκεκριμένα οι δύο δσράστες αφαίρεσαν από κλινική του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Χανίων δύο κινητά τηλέφωνα, έγιναν όμως αντιληπτοί και συνελήφθησαν.

Σε έλεγχο που τους διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους τα αφαιρεθέντα κινητά τηλέφωνα τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες.

Επιπλέον στην κατοχή της γυναίκας βρέθηκε και κατασχέθηκε ακόμα ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο είχε κλαπεί στις Ιουνίου από το ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ μέρα - μεσημέρι σε καφενείο - Δέκα συλλήψεις

Μυλοπόταμος: Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν μία μικρή χασισοφυτεία (φωτο)

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της Καρολάιν»