Κρήτη

Κρήτη: Βαρύ το κλίμα από το διπλό φονικό - Φόβοι για βεντέτα

πυροβολισμος

Μάρτυρας στα ολέθρια αποτελέσματα της οπλοκατοχής βρέθηκε για μία ακόμη φορά η κοινωνία της Κρήτης η οποία παρακολουθεί συγκλονισμένη τη νέα τραγωδία που εκτυλίχθηκε με το διπλό φονικό σε ορεινό χωριό της Κρήτης. 

Το κακό έγινε νωρίς το βράδυ του Σαββάτου στο Περαχώρι Ανωγείων, όπου οι δύο άνδρες, ένας 30χρονος κι ένας 63χρονος, έπεσαν νεκροί από πυροβολισμούς.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά, ένας συγχωριανός τους, που βρέθηκε στην εμβέλεια των όπλων.

Αμέσως μετά την συμπλοκή οι τρεις άντρες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος των δύο και ο τραυματισμός στο πόδι του τρίτου.

Το διπλό φονικό αναστάτωσε όλο το χωριό και το κέντρο υγείας κατακλύστηκε από πολυάριθμους κατοίκους ενώ μέσα ελάχιστα λεπτά, το χωριό είχε ζωστεί από ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις.
Στο μεταξύ, μετά το διπλό φονικό, υπάρχει έντονη ανησυχία για βεντέτα μεταξύ των δύο οικογενειών, που μάλιστα είναι από τις μεγάλες των Ανωγείων. 

Η αστυνομία από χθες βράδυ προσπαθεί να ελέγξει την έκρυθμη κατάσταση και πιο πολύ στη γειτονιά που βρίσκονται τα σπίτια των δύο νεκρών. 

Κρήτη

Ηράκλειο

Παραλιακή Ηρακλείου: Οδηγούσε μεθυσμένος και προκάλεσε τροχαίο

αλκοόλ οδήγηση

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ένας 54χρονος επί της παραλιακής λεωφόρου του Ηρακλείου τις προηγούμενες ώρες.

Σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο από το τροχαίο υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές ωστόσο ο εν λόγω οδηγός συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου καθώς ο έλεγχος του αλκοτέστ που έγινε, έδειξε ότι ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Τα τροχαία υπό την επήρεια αλκοόλ, ειδικά μέσα στην πόλη του Ηρακλείου, είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο αφού πολλοί οδηγοί, δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία να σκεφτούν τις συνέπειες που μπορεί να έχει η απόφασή τους να πιάσουν το τιμόνι όταν νωρίτερα έχουν πιει. 

Δεν είναι λίγες οι φορές που στην παραλιακή, οι εμπλεκόμενοι σε τροχαία οδηγοί, παραπέμπονται στο αυτόφωρο για ακριβώς αυτόν τον λόγο.

Τόσο το Κεντρικό Λιμεναρχείο που είναι αρμόδιο για το κομμάτι της παραλιακής όσο και η Τροχαία που είναι αρμόδια για μέσα στην πόλη, προχωρούν καθημερινά σε ελέγχους αλκοτεστ με σκοπό την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων. 

Πολλές φορές όμως, όσοι έλεγχοι κι αν γίνουν οι εξελίξεις προλαβαίνουν τις Αρχές...

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη - Πυροσβεστική: Αυτοί είναι οι νέοι Διοικητές σε Ρέθυμνο και Λασίθι

Ηράκλειο: Πρόστιμο σε επιχειρήσεις... για την ειδική σήμανση

Κρήτη: "Λαμπάδιασε" το αυτοκίνητο τη νύχτα