Σε απόγνωση βρίσκεται ένας κάτοικος του κέντρου των Χανίων καθώς βρήκε σπασμένο το αυτοκίνητό του για τέταρτη φορά, τα τελευταία πέντε χρόνια.
Όπως καταγγέλλει ο ίδιος στο zarpanews.gr, είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του στην οδό Δημητρακάκη στο κέντρο της πόλης, το απόγευμα της Πέμπτης και όταν γύρισε βρήκε σπασμένο το τζάμι από τη μεριά του συνοδηγού, και μέσα από το όχημα να λείπουν διάφορα προσωπικά του είδη.

Οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για ελλιπή φωτισμό στο σημείο, αλλά και απουσία επαρκούς αστυνόμευσης, κάτι που που δίνει την ευκαιρία στους δράστες να κάνουν τη δουλειά τους ανενόχλητοι,

χωρίς μάλιστα πολλές φορές, να γίνουν αντιληπτοί…

Διαβάστε επίσης:
Ηράκλειο: Πόσο θα κοστίσει φέτος το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Τιμές στο κρέας και τα οπωροκηπετικά
Μεσαρά: Η έφοδος του ΤΑΕ στο σπίτι είχε... ενδιαφέροντα αποτελέσματα