Κρήτη

Κρήτη: Τον "τσίμπησαν" οι αστυνομικοί γι'αυτά που κουβαλούσε

συλληψη

Με τεράστια ποσότητα ναρκωτικών χαπιών, για τα οποία δεν είχε την απαραίτητη ιατρική συνταγή, πιάστηκε χθες στην Κρήτη και συγκεκριμένα σε περιοχή των Χανίων ένας 56χρονος άνδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, έκαναν έλεγχο στον 56χρονο στην κατοχή του οποίου βρήκαν περίπου 1.000 ναρκωτικά δισκία. 

Τα δισκία κατασχέθηκαν ενώ ο 56χρονος φόρεσε χειροπέδες. 

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Θλίψη για τον θάνατο του Μανώλη Χαϊδεμενάκη

πενθος

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης κ. Άρης Παπαδογιάννης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και το σύνολο των εργαζομένων του Ο.Α.Κ. , εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Εμμανουήλ Χαϊδεμενάκη, επί σειρά ετών υπαλλήλου του Ο.Α.Κ., ο οποίος έφυγε πρόωρα από την ζωή.

«Ο Μανόλης υπήρξε ένα εξαιρετικό στέλεχος της Διεύθυνσης Υδραυλικών Έργων του «οργανισμού» κι ένας αγαπητός συνάδελφος για όλους. Η απώλεια του, δημιουργεί σε όλους εμάς που τον γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί του, ένα μεγάλο «κενό». Η σκέψη μας αυτή την δύσκολη ώρα, βρίσκεται στους οικείους του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει» αναφέρει σε συλλυπητήρια δήλωση του, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: Πρόστιμο 15.000 ευρώ σε οικογένεια για το "σπάσιμο" της καραντίνας!

Ηράκλειο: Τα τρία κινητά... δεν ήταν δικά του

Παγόβουνο στο μέγεθος του Παρισιού αποσπάστηκε από την Ανταρκτική