Νεκρός, σε προχωρημένη σήψη, εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής ένας 77χρονος άνδρας σε περιοχή του Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο, λίγη ώρα αφότου είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του στις αστυνομικές αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα χθες ένας άνδρας επικοινώνησε με το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Βασιλείου και δήλωσε την εξαφάνιση του πατέρα του, ηλικίας 77 ετών, καθώς δεν μπορούσε να τον εντοπίσει στο σπίτι του. Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί, οι οποίοι μετέβησαν στην οικία του ηλικιωμένου για αναζητήσεις.
Κατά την έρευνα στο σπίτι, ο 77χρονος δεν εντοπίστηκε στο εσωτερικό, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε νεκρός σε εξωτερικό χώρο, πολύ κοντά στην κατοικία του. Η κατάσταση της σορού, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έδειχνε ότι ο θάνατος είχε επέλθει αρκετές ημέρες νωρίτερα.
Από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει ότι ο ηλικιωμένος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, κάτι που εξετάζεται σε συνδυασμό με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εντοπίστηκε.
Διαβάστε επίσης:
Ηράκλειο: Συνεχίζεται η δίκη για την στυγερή δολοφονία της 36χρονης Ράνιας...
Ηράκλειο: 10 εναντίον 4 - Τους ρώτησαν τί ομάδα είναι και τους επιτέθηκαν