Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Το τελευταίο αντίο στον 19χρονο Μάριο...

πενθος
 clock 09:35 | 12/03/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

To τελαυταίο αντίο θα πουν σήμερα (Τετάρτη 12/3) συγγενείς και φίλοι στον 19χρονο Μάριο, τον αθλητή πολεμικών τεχνών, που άφησε την τελευταία του πνοή τη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων, την περασμένη Δευτέρα. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης στη Νέα Χώρα Χανίων.

Την ίδια ώρα το Αστυνομικό Τμήμα Χανίων, διενεργεί προανάκριση, λαμβάνοντας καταθέσεις, για τους λόγους που οδηγήθηκε στο θάνατο ο άτυχος νέος. 

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο σοβαρός τραυματισμός στο κεφάλι προκλήθηκε κατά τη διάρκεια προπόνησης.

Ωστόσο ο προπονητής του έδωσε μία τελείως διαφορετική εκδοχή, λέγοντας  ότι ο νεαρός τραυματίστηκε σε επεισόδιο με άλλα άτομα.

«Το παιδί είχε εμπλακεί σε έναν τσακωμό, απλώς έτυχε την ώρα που ήρθε για προπόνηση να νιώσει περισσότερη αδιαθεσία. Μάλιστα, μας έλεγε ότι δεν αισθανόταν καλά, του λέω “κάτσε να ξεκουραστείς, έτσι και αλλιώς έρχεται τριήμερο, και τα λέμε από Δευτέρα”. Τελικά πρόλαβε να κάνει μόνο ζέσταμα με σχοινάκι και βγήκε από την προπόνηση και έκατσε λίγο στον καναπέ να ξεκουραστεί γιατί είχε έρθει κατευθείαν από την δουλειά του. Εκείνη την στιγμή ξαφνικά λιποθύμησε, του λέω “Μάριε τι έπαθες” και μου λέει “κύριε δεν αισθάνομαι και πάρα πολύ καλά” εκείνη την στιγμή άρχισε να χάνει τελείως τις αισθήσεις του, κάλεσα κατευθείαν το 166 και τον πήρανε», είπε ο προπονητής του 19χρονου στο newsit.grΉταν ένα παιδί που δεν έμπλεκε ποτέ σε φασαρίες, ήταν ένα απίστευτο παιδί, οπότε για να συμμετείχε στη φασαρία πάει να πει ότι πήγε να υποστηρίξει έναν φίλο του. Το συμβάν έγινε έξω από ένα νυχτερινό μαγαζί στο πάρκινγκ και ήταν όλοι μαζί παρέα και μάλλον οι άλλοι προκάλεσαν την φασαρία και τους χτύπησαν. Βέβαια οι αρμόδιοι έχουν αναλάβει να τους βρουν γιατί έχουν βρει ονόματα και στοιχεία και τους ψάχνουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Την Κυριακή το 40ήμερο μνημόσυνο για τον μικρό Άγγελο στον Άγιο Μηνά

Κρήτη: Προσοχή - Απαγορεύονται λόγω νοτιάδων οι καύσεις και οι θερμές εργασίες - Βαριά πρόστιμα

Ηράκλειο: Συνελήφθη ο 27χρονος για τον πυροβολισμό του συγχωριανού του

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis