Κρήτη

Κρήτη: Της έσκισαν και τα τέσσερα λάστιχα του αυτοκινήτου

λάστιχα

Το περιστατικό έσημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν άγνωστοι δράστες έκοψαν με μαχαίρι και τα τέσσερα λάστιχα του ιδιωτικού αυτοκινήτου καθηγήτριας του Σταυράκειου σχολείου Ανωγείων. Το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο λίγο πιο πάνω από το σπίτι της  σε ανοιχτό χώρο ελεύθερου parking. Η καθηγήτρια αντιλήφθηκε το πρωί το συμβάν και ενημέρωσε αμέσως το Α.Τ Ανωγείων.

Όπως αναφέρει η "Ανωγή" αστυνομικοί βρέθηκαν στο σημείο και συνέλεξαν υλικό και φωτογραφίες του αυτοκινήτου ώστε να προχωρήσουν στις διαδικασίες ανεύρεσης των δραστών.

Η ίδια σε αναφορές της και προς τους αστυνομικούς τόνισε ότι δεν ξέρει ποιος μπορεί να το έκανε, καθώς η οικογένεια της δεν έχει διαφορές με κανένα.

Για το συμβάν έχει ενημερωθεί και η Αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου που εξετάζει όλα τα στοιχεία που αφορούν αυτή την υπόθεση.

Κρήτη

Κρητικό γλέντι με τον Κώστα Σαριδάκη, στο Ράδιο Κρήτη (live)

Από τη ζωντανή εκπομπή στο στούντιο του Ράδιο Κρήτη

Το Κρητικό γλέντι στο Ράδιο Κρήτη συνεχίζεται και απόψε με τον γνωστό λυράρη Κώστα Σαριδάκη (Σαριδόκωστας) που θα διασκεδάσει τους ακροατές του σταθμού, παρέα με τους Γιώργο Σαριδάκη και Κώστα Πεταλάκη στο Λαούτο και τον Μανόλη Κριτσωτάκη στο Μπάσο.

Συντονιστείτε με το Ράδιο Κρήτη και δείτε ζωντανά από το στούντιο μέσω του ekriti.gr το μουσικό πρόγραμμα που παρουσιάζει ο Αντώνης Γεναράκης:

Δείτε live