Κρήτη

Κρήτη: Στον γκρεμό το αυτοκίνητο με μάνα και κόρη

αυτοκινητο γκρεμος

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιεράπετρας για σοβαρό τροχαίο.
Όλα συνέβησαν όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες, ξέφυγε της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό, στο Μύρτος

Στο σημείο έφτασαν άμεσα δύο πυροσβεστικά οχήματα και οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν γρήγορα από το αυτοκίνητο,  τη μητέρα και την κόρη της.

Στη συνέχεια οι δύο γυναίκες παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματισμός τους δεν εμπνέει ανησυχία. 

(φωτογραφία αρχείου)

Κρήτη

"Βροχή" τα πρόστιμα και για μάσκα - "Πρωταθλητές" οι Ηρακλειώτες

μάσκα

Ανησυχητική αύξηση παρουσιάζει ο αριθμός των παραβάσεων για μη χρήση μάσκας στην Κρήτη αφού καθημερινά ολοένα και περισσότεροι είναι εκείνοι που καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο επειδή δεν την φόρεσαν σε χώρους όπου είναι υποχρεωτική.

Το Σάββατο (24/10) η Αστυνομία στην Κρήτη βεβαίωσε συνολικά 53 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας με το νομό Ηρακλείου να αναδεικνύεται και πάλι ο "πρωταθλητής".

Συγκεκριμένα:

42 παραβάσεις βεβαιώθηκαν στην ΠΕ Ηρακλείου (14 σε υπαλλήλους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, μία σε ιδιοκτήτη καταστήματος και μία σε υπάλληλο, 22 σε πεζούς και 4 σε επιβάτες λεωφορείων)
3 στο Λασίθι (σε πελάτης σούπερ μάρκετ, σε πελάτη καταστήματος και μία σε εργαζόμενο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος).
3 στα Χανιά (μία σε επιβάτη λεωφορείου και 2 σε οδηγούς ταξί) και τέλος 5 στο Ρέθυμνο (σε εργαζόμενους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος).