Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Σε ύφεση η μεγάλη πυρκαγιά στο Σέλινο - Καλή εικόνα στ' Αστερούσια

Image
Φωτιά Χανιά
 clock 20:43 | 20/11/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Δύο πυρκαγιές  εκδηλώθηκαν σήμερα σε Ηράκλειο και Χανιά, με την Πυροσβεστική να σπεύδει άμεσα για την κατάσβεσή τους.

Στο Ηράκλειο η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δύο μέτωπα, στους Παρανύμφους και στον Χάρακα. Το ένα τέθηκε υπό μερικό έλεγχο και στο σημείο παρέμενε μικρή δύναμη της Πυροσβεστικής. Εξάλλου, στους Παρανύμφους η φωτιά βρίσκεται σε ύφεση με τις εκτιμήσεις να συγκλίνουν στο ότι και αυτή θα τεθεί υπό μερικό έλεγχο. 

Μετά από πολύωρη μάχη με τις φλόγες, οι πυροσβεστικές δυνάμεις του νομού κατάφεραν και έθεσαν σε ύφεση την πυρκαγιά που ξέσπασε στο Σέλινο. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έκαψε κυρίως χορτολιβαδική έκταση.

Για την κατάσβεση κλήθηκαν να συνδράμουν 18 οχήματα με 40 πυροσβέστες ενώ στο σημείο βρέθηκε και ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, Γιώργος Τσικαλάς. Πυροσβεστικές δυνάμεις θα παραμείνουν τη νύχτα υπό τον φόβο αναζωπυρώσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σουβλάκι: Στο τέλος θα παίρνουμε μόνο πίτα – Τι θα γίνει με τις αυξήσεις

Ηράκλειο: Ξεκίνησαν οι εργασίες της διημερίδας για τους αιρετούς της Κρήτης

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2023 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis