Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Προσπάθησαν να ληστέψουν διανομέα με τσεκούρι!

περιπολικό
 clock 11:11 | 02/05/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Συνελήφθησαν λίγο μετά τα μεσανυχτα σε περιοχή των Χανίων από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης δύο αλλοδαποί ηλικίας 30 και 33 ετών κατηγορούμενοι για απόπειρα ληστείας.

Συγκεκριμένα οι δύο δράστες με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου (τσεκούρι) προσπάθησαν ανεπιτυχώς να αφαιρέσουν χρήματα και αντικείμενα από 36χρονο διανομέα ο οποίος επέβαινε σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα.

Οι δύο άνδρες εντοπίστηκαν άμεσα και συνελήφθησαν και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το τσεκούρι, τρεις χαρτοκόπτες και τρία κατσαβίδια.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων.

 

Διαβάστε επίσης:

Οροπέδιο Λασιθίου: Λίμνες τα χωράφια - Καταστράφηκαν καλλιέργειες (εικόνες)

Αστρίτσι: Πινακίδες με μηνύματα για την ευαισθητοποίηση των οδηγών (φωτο)

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis