Κρήτη

Κρήτη: Προσφορές για την καθαριότητα ζητά το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

εκπαιδευση, σχολειο, θρανια, αιθουσα

Το ΣΔΕ Τυλίσου Ν. Ηρακλείου πρόκειται να αναθέσει την παροχή των υπηρεσιών καθαριότητας των χώρων που χρησιμοποιεί στο κτήριο του 5ου ΕΠΑΛ Ηρακλείου (Συβρίτου 4 71303 Ηράκλειο) και στο παράρτημα του ΣΔΕ Γυμνάσιο Καστελίου του δήμου Μινώα Πεδιάδας για το υπόλοιπο της σχολικής χρονιάς 2015-2016. 

Η επιλογή του αναδόχου θα γίνει με κριτήριο τη χαμηλότερη τιμή. Η διάρκεια της σύμβασης είναι μέχρι 30/6/2014 η οποία μπορεί να τροποποιηθεί σύμφωνα με το διάστημα λειτουργίας του ΣΔΕ.
Σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή απογευματινές ώρες (17:00-22:00). 

Οι προσφορές κατατίθενται σε σφραγισμένο φάκελο, μέχρι την Δευτέρα 7-3-2016 και ώρα 20:00 στο γραφείο του διευθυντή του ΣΔΕ Τυλίσου Ν. Ηρακλείου (Συβρίτου 4 71303 Ηράκλειο). Πληροφορίες 6-10 μμ 2810831145 Παρασύρης Μ.

Κρήτη

Κρήτη - κακοκαιρία: Έκλεισαν σχολεία - Λευκό τοπίο χωριά του νησιού (βίντεο)

Σήμερα στο Καμινάκι του Οροπεδίου Λασιθίου

Σε λευκό κλοιό βρίσκονται αρκετές περιοχές της Κρήτης ενώ σήμερα, όπως έχουν προειδοποιήσει οι μετεωρολόγοι, στο νησί θα επικρατήσουν πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά, καταγίδες και τσουχτερό κρύο.

Τα λευκά τους έχουν φορέσει αρκετά ωριά όπως ο Νιπιδιτός, οι Ασίτες αλλά και ο Ομαλός Χανίων όπου το χιόνι έχει πέσει στα 800 μέτρα. 

Στο Οροπέδιο Λασιθίου, περιοχή όπου έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο πολλών κυμάτων κακοκαιρίας, ο Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης αποφάσισε να αναστείλλει για σήμερα τη λειτουργία των σχολείων υπό το φόβο επιδείνωσης του καιρού τις επόμενες ώρες.

Έτσι, οι γονείς σήμερα έσπευσαν να πάρουν τα παιδιά τους νωρίτερα ενώ όπως δήλωσε στο ekriti ο Δήμαρχος, τα σχολεία δεν αποκλείεται να είναι και αύριο κλειστά αλλά αυτό εξαρτάται από την εξέλιξη της κακοκαιρίας και της χιονόπτωσης. 

Το παρακάτω βίντεο είναι σήμερα από το Καμινάκι του Οροπεδίου Λασιθίου:

Στα λευκά έχει «ντυθεί» από το πρωί το Οροπέδιο του Ομαλού στα Χανιά καθώς το χιόνι έχει καλύψει την περιοχή. Τα πρώτα χιόνια «έπεσαν» ακόμα στην περιοχή του Έλους και των Εννιά Χωριών σε υψόμετρο πάνω από 500 μέτρα με τις Αρχές να καλούν τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Η κακοκαιρία δημιούργησε προβλήματα στην ηλεκτροδότηση περιοχών της ορεινής ενδοχώρας του δήμου Πλατανιά με τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ να εργάζονται για την αποκατάσταση των βλαβών.

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Η παρέα στο ελαιουργείο... τον έβαλε σε μπελάδες

Κρήτη: Τον βρήκε ο αδελφός του νεκρό μέσα μία λίμνη αίματος

Κρήτη: Σοκάρει το νέο έγκλημα - Ψάχνουν παντού τον σύντροφο της Βασιλικής