Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Πέταξε από το μπαλκόνι 80.000 ευρώ για να σώσει την κόρη του!

λεφτά
 clock 11:36 | 14/11/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Απίστευτο ποσό έχασε ένας 96χρονος άνδρας στα Χανιά.

Η απάτη ...γνωστή: του τηλεφώνησαν στο σπίτι του και του είπαν ότι η κόρη του είχε τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα και έπρεπε να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, η οποία φυσικά ... θα κόστιζε.

Ο ηλικιωμένος άνδρας πίστεψε τον υποτιθέμενο "γιατρό" και σε κατάσταση πανικού έβαλε 80.000 ευρώ σε μία σακούλα, και την πέταξε από το μπαλκόνι!

Την "χρυσή" σακούλα παρέλαβε ένας από την ομάδα των απατεώνων και έγινε καπνός!

Με αφορμή τις πολλές απάτες σε βάρος ηλικιωμένων, η Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης ξεκίνησε από σήμερα (14/11) σχετικές ενημερωτικές ομιλίες σε Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων του νησιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρήτη: "Εκρηξη" μεταναστευτικών ροών αλλά χωρίς κανένα οργανωμένο σχέδιο διαχείρισης!

Ηράκλειο: Πάνω από 2,5 κιλά κάνναβη εντόπισαν οι αστυνομικοί - Χειροπέδες σε 32χρονο (φωτογραφία)

Ηράκλειο: 41χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis