Κρήτη

Κρήτη: Πέφτει άσφαλτος και οι περιοχές παίρνουν άλλη όψη (φωτο)

σε εξέλιξη τα έργα οδοποιίας

Ο Δήμος Πλατανιά υλοποιώντας το τακτικό Τεχνικό Πρόγραμμα του,  συνεχίζει με έργα οδοποιίας σε αρκετές Κοινότητες  του Δήμου, όπως στο Βατόλακο, Χρυσαυγή, Βουκολιές, Νεριανά.
Το επόμενο διάστημα θα συνεχιστεί η υλοποίηση των προγραμματισμένων έργων του Δήμου. Επίσης έχουν υλοποιηθεί το προηγούμενο διάστημα αρκετές παρεμβάσεις οδοποιίας σε αρκετές Κοινότητες του Δήμου, σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει και φυσικά με τη διαθεσιμότητα των εργολαβικών συνεργείων.    

Από τον Βατόλακο
Από τον Βατόλακο
πέφτει άσφαλτος στις τοπικές κοινότητες
πέφτει άσφαλτος στις τοπικές κοινότητες
Από τα Νεριανά
Από τα Νεριανά

Στο επόμενο διάστημα, μετά την έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ξεκινούν  έργα αποκατάστασης στην Δημοτική Ενότητα Μουσούρων.

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ρέθυμνο

Κρήτη: Πυροβολημένος άνδρας - Συναγερμός στην αστυνομία

αστυνομικος

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές της Κρήτης, καθώς - σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr και του Ράδιο Κρήτη - ένας άνδρας έχει πυροβοληθεί στην κοιλιακή χώρα, σε ορεινή περιοχή του νησιού και συγκεκριμένα στα Ζωνιανά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο τραυματίας, 55 ετών περίπου, μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Άμεσα, κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και τον παρέλαβε λίγο αργότερα και τον μετέφερε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πυροβολήθηκε ο 55χρονος και αν πρόκειται για απόπειρα ανθρωποκτονίας αποτέλεσμα συμπλοκής ή άλλης ενέργειας, ή αν ο άνδρας έχει αυτοπυροβοληθεί εκούσια ή ακούσια.