Κρήτη

Κρήτη: Οι πελάτες... ήταν αστυνομικοί - Στη "φάκα" δυο που εξέδιδαν γυναίκα

πορνεια

Υπόθεση μαστροπείας απασχόλησε τις τελευταίες ώρες την Αστυνομία στην Κρήτη με τις Αρχές να συλλαμβάνουν δύο άνδρες στο Ατσιπόπουλο Ρεθύμνου οι οποίοι κατηγορούνται ότι προήγαγαν στην πορνεία μία 35χρονη Ρωσίδα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, προχθες και μετά από συντονισμένη επιχείρηση, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, πήγαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος προσποιούμενοι του πελάτες. Ο ένας εξ αυτών, απομονώθηκε σε δωμάτιο με την 35χρονη Ρωσίδα προκειμένου να συνευρεθούν εωτικά. Ο αστυνομικός έδωσε τα χρήματα για την εωτική συνέυρεση που όμως ήταν προσομοιωμένα. Αμέσως μετά την καταβολή του χρηματικού ποσού, ακολούθησε η σύλληψη του 21χρονου Έλληνα που ήταν ο υπεύθυνος του καταστήματος και ενός ακόμα 54χρονου άνδρα από τη Σερβία ο οποίος δούλευε εκεί. Να σημειωθεί ότι ο 45χρονος ιδιοκτήτης, απουσίαζε την ώρα του ελέγχου. 
Επιπλέον, ατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των χιλίων τριακοσίων ογδόντα (1.380) ευρώ, εκ των οποίων και τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα και 14 κάρτες  με την επωνυμία του καταστήματος.
Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα, σε βάρος της 35χρονης, για παράβαση του Νόμου περί εκδιδομένων προσώπων. 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Το "ευχαριστώ" των γονιών της Μάγιας σε όσους τους στήριξαν

γονείς Μάγιας

Ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνουν οι γονείς της 17χρονης Μάγιας Παπαδοπούλου, η οποία αγνοείτο, και βρέθηκε τελικά χθες το πρωί, μετά από 8 ημέρες αγωνίας. Ο Γιώργος και η Παπάτυα Παπαδοπούλου ευχαριστούν όλους όσοι βοήθησαν και τους στήριξαν όλες αυτές τις ημέρες.

Το μήνυμά τους:  

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όσους βοήθησαν στην ανεύρεση της Μάγιας. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε το τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Ηρακλείου για την άμεση επικοινωνία μαζί μας αλλά και τις ενέργειες που έκανε. Ευχαριστώ τον ιδιωτικό ερευνητή Βαγγέλη Κοκολογιάννη για την πολύτιμη προσφορά του. Τα ΜΜΕ που με σοβαρότητα κάλυψαν το ζήτημα. Την κ. Πέγκυ Αποστολάκη για τον σχεδιασμό της έγχρωμης αφίσας. Τις επιχειρήσεις SpGraphics και Vision Group για τις αφίσες που εκτυπώσανε. Το Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης - Σαντορίνης για την έμπρακτή του αλληλεγγύη. Τους γνωστούς και άγνωστους που μας έστειλαν κρίσιμες πληροφορίες. Τον λαό της Κρήτης και κυρίως του Ηρακλείου για την ανιδιοτελή στήριξή του. Σε προσωπικό επίπεδο, ο αγώνας που κάναμε ως οικογένεια δεν θα ήταν ο ίδιος αν δεν είχαμε τις οικογένειες που φρόντισαν τον γιο μας σαν δικό τους παιδί αυτές τι μέρες. Πάνω απ’ όλα όμως η δοκιμασία αυτή απέδειξε ότι η αληθινή φιλία είναι ανεκτίμητη αξία. Φίλοι, σας αγαπάμε πραγματικά.

Οι γονείς της Μάγιας,

Παπάτυα & Γιώργος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κορωνοϊός: Ανοίγουν οι εκκλησίες - Τι αποφάσισε η κυβέρνηση (Βίντεο)

Ηράκλειο: Νέα διακοπή στη δίκη της μικρής Μελίνας