Δεν έχουν τέλος οι τραγωδίες στην Κρήτη από τα τροχαία δυστυχήματα και ειδικότερα στα Χανιά. Πριν ακόμα συνέλθει η τοπική κοινωνία από το πολύνεκρο τροχαίο στον Γαλατά και τον θάνατο του 32χρονου στον Αλικιανό, ένα ακόμα θανατηφόρο τροχαίο έρχεται να προστεθεί στην μακάβρια λίστα.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, έχασε τη ζωή του ένας 18χρονος συνεπιβάτης μηχανής στα Τσικαλαριά. Σύμφωνα με το zarpanews.gr, η μηχανή κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ξέφυγε της πορείας της και «καρφώθηκε» σε στάση λεωφορείου.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 18χρονο χωρίς τις αισθήσεις του. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, ο άτυχος νέος λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.
Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο οδηγός του δικύκλου, επίσης 18 ετών με ελαφρά τραύματα αλλά σε κατάσταση σοκ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Εντός του Σεπτεμβρίου το "λίφτινγκ" του προγράμματος "Ανακαινίζω – Νοικιάζω"
Κρήτη: Ευχάριστα τα νέα για την 22χρονη από το πολύνεκρο τροχαίο
Σεισμός στην Κρήτη: Δεν καταγράφηκαν ζημιές μετά τα 5,2 Ρίχτερ - Τί λέει ο Γ. Παπαδόπουλος