Skip to main content
ΚΡΗΤΗ
Κρήτη: Νέα διάσωση 108 μεταναστών - 830 αλλοδαποί στην Αγυιά Χανίων
λιμενικό - μετανάστες
 clock 09:14 | 28/12/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Αδιάκοπες είναι οι μεταναστευτικές αφίξεις στα νότια της Κρήτης. Λέμβος με 108 αλλοδαπούς επιβαίνοντες εντοπίστηκε τις βραδινές ώρες στα 41 ναυτικά μίλια νότια της Γαύδου από παραπλέον πλοίο σημαίας Αλγερίας, στο οποίο και μετεπιβιβάστηκαν.

Οι αλλοδαποί - σύμφωνα με την ΕΡΤ Χανίων - μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Παλαιόχωρας και από εκεί στο εκθεσιακό κέντρο της Αγιάς, όπου μαζί με τους συγκεντρωμένους από παλαιότερες διασώσεις, πλέον συνωστίζονται 830 μετανάστες.

Η κατάσταση έχει επανέλθει και πάλι σε κρίσιμο επίπεδο καθώς σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, η δυσκολία διαχείρισης του χώρου και των εκατοντάδων διασωθέντων είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κρίσιμη συνάντηση Τραμπ-Ζελένσκι: Στη Φλόριντα κρίνεται το μέλλον της Ουκρανίας

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis