Νέο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 το πρωί της Πέμπτης στον Άγιο Νικόλαο και συγκεκριμένα στη θέση Αλμυρός. Το περιστατικό καταγράφηκε όταν κάτω από άγνωστες για την ώρα συνθήκες, ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με διερχόμενη μηχανή στην οποία επέβαινε ένας 70χρονος άνδρας.
Από τη σύγκρουση, ο οδηγός του δικύκλου τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου σε καλή κατάσταση.
Επίσης, λίγα λεπτά μετά τις 10 σήμερα το πρωί,, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Κριτσά όταν ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με διερχόμενη μηχανή. Από το τροχαίο, σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, τραυματίστηκε ο 62χρονος οδηγός της μηχανής.
Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Ικάρου όταν ένας 25χρονος οδηγός μηχανής έχασε τον έλεγχο του οχήματός με συνέπεια να πέσει στο οδόστρωμα και να πραγματευτεί. Επί τόπου βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ηρακλείου σε καλή κατάσταση.

(Δίχως τέλος τα τροχαία ατυχήματα στην Κρήτη)
Τα τελευταία 24ωρα καταγράφεται μπαράζ τροχαίων ατυχημάτων στους δρόμους της Κρήτης με τους εμπλεκόμενους τις περισσότερες φορές να τραυματίζονται και να μεταφέρονται στο νοσοκομείο.
Την Τετάρτη επίσης, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Βιομηχανική Περιοχή του Ηρακλείου επί της Λεωφόρου Στέλιου Καζαντζίδη, στο ύψος του ΚΤΕΟ όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, μηχανή συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός της μηχανής ο οποίος υπέστη κάταγμα.
Επίσης, το προηγούμενο 24ωρο, μία 63χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο βαρύ όχημα τύπου μπετονιέρα στην Κάντανο Χανίων.
(Φωτογραφίες αρχείου από create.vista.com)
Διαβάστε επίσης:
Ηράκλειο: 19χρονος στο νοσοκομείο, σε άθλια κατάσταση
Ηράκλειο: Αναζητούν τον οδηγό που χτύπησε πεζή γυναίκα με το αυτοκίνητό του